-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 04 18

UKIPT Notingemo 1D dieną įveikė dar keturi lietuviai

Vakar Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) Notingemo etapo pagrindiniame turnyre sužaista paskutinioji startinė diena 1D, kurioje kovojo virš 500 žaidėjų, tarp kurių – ir 7 lietuviai. Keturi mūsiškiai sėkmingai įveikė šį barjerą, o Kęstutis Krištapaitis sukaupė itin solidų žetonų kiekį.
Daiva Barauskaitė
Daiva Barauskaitė / PokerStars.net
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

Kaip ir tikėtasi, ketvirtoji startinė UKIPT Notingemo pagrindinio turnyro diena 1D buvo gausesnė už kitas tris kartu sudėjus. Joje 1100 svarų įpirką paklojo 557 žaidėjai, taip bendrą registracijų skaičių turnyre iškeldami iki 1026, o prizinį fondą – iki milijono svarų sterlingų. Būsimam nugalėtojui atiteks 182 tūkst. svarų laimėjimas – tai trečias pagal dydį prizas UKIPT istorijoje. Tarp 914 unikalių žaidėjų turnyre viso jėgas išmėgino 10 Lietuvos atstovų ir šeši mūsiškiai šiandien grįš į kovą antroje turnyro dienoje.

1D dienoje jėgas išmėgino septyni lietuviai. Kęstučiui Jaraminui, Vitui Gapševičiui ir Rimvydui Dalindai jos įveikti nepavyko, bet kiti keturi tautiečiai prasibrovė į kitą varžybų etapą. 1C dienoje nesėkmingai kovoję Kęstutis Krištapaitis ir Martynas Vitkauskas vakar nutarė antrąsyk išmėginti sėkmę ir šis sprendimas pasiteisino. Tiesa, gyvą atranką laimėjęs M. Vitkauskas dienos pabaigoje į maišelį subėrė tik 34 700 žetonų (startinis žetonų kiekis – 15 tūkst.), tuo tarpu K. Krištapaičiui pavyko sukaupti net 143 tūkst. turnyro valiutos ir jis 1D galutinėje rikiuotėje finišavo 11 pozicijoje. Kasparas Klezys šiandien pratęs žaidimą su 57 600 žetonų, o Daiva Barauskaitė – su 34 700.

Viso 1D dieną įveikė 208 žaidėjai, tad antros dienos starte prie stalų grįš 383 pretendentai į karūną, bet milijono svarų prizinį fondą dalinsis tik 151 žaidėjas – greičiausiai prizų burbulo fazė bus žaidžiama antrosios dienos pabaigoje. Sėkmingiausiai 1D diena susiklostė lenkui Remigiuszui Wyrzykiewicziui, kuris ją baigė su 189 600 žetonų. Tiesa, bendroje įskaitoje jam nepavyko aplenkti 1C dienos lyderio Alexo Harrimano (205 900 žetonų) ir 1B sėkmingiausiai pasirodžiusio Maxo Ladbrooke'o (190 900). Tarp 1D išgyvenusių žaidėjų buvo Mortenas Mortensenas (138 tūkst.), Ludovicas Geilichas (74 100), Marcelis Luske (55 300), Johnas Eamesas (21 400). Net trečią įpirką vakar paklojęs „PokerStars Pro“ komandos atstovas Jake'as Cody pagaliau įveikė pirmąjį etapą, tačiau antros dienos pradžioje jis turės vos 17 300 žetonų. Per daug priežasčių džiaugsmui neturi ir jo kolegė Leo Margets, kuri išsaugojo 32 900 žetonų. Tuo tarpu Liv Boeree antrasis mėginimas vakar baigėsi taip pat, kaip ir pasirodymas 1C dienoje – šiandien ji turės ieškotis kitos veiklos.

Apie UKIPT Notingemo pagrindinio turnyro 2 dienos veiksmą ir lietuvių pasirodymus mūsų skiltyje skaitykite rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius