Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 04

UKIPT pagrindiniame turnyre sėkmingai startavo net šeši lietuviai

Londone sužaista Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) diena 1B. Daugiau nei 400 žaidėjų sutraukusiame mūšyje savo jėgas išbandė ir Lietuvos atstovai. Net keturiems iš jų pavyko perkopti pirmąjį turnyro slenkstį. Pasibaigus šiam turnyro etapui paaiškėjo prizinio fondo dydis bei prizininkų skaičius.
Laurynas Levinskas
Laurynas Levinskas / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

491 pokerio entuziastas užsiregistravo 1 100 svarų sterlingų įpirkos UKIPT pagrindiniame turnyre. Gausiame žaidėjų būryje startavo ir būrelis lietuvių. Dėl informacijos stygiaus negalime pateikti tikslaus startavusių mūsiškių sąrąšo, tačiau keturi išgyvenusieji dalinasi tokiomis naujienomis: Vytautas Špakauskas finišavo turėdamas 104 300 žetonų, Laurynas Levinskas pirmosios dienos sprinte sukaupė 80 000 turnyro valiutos, Stepas Tindžiulis sutaupė 26 100 apvaliųjų, o Gintaras Šimaitais išsaugojo, nors ir kulią bet vis tik viltį iškovoti UKIPT titulą, į antrąją dieną išsinešdamas 7 000 žetonų. Primename, kad dienos 1A metu vietas antrame turnyro etape užsitikrino Vilius Urbaitis (100 900 žetonų) ir ir Robertas Vaitkevičius (44 900 žetonų).

747 pokerio meistrai įkopę į šio mūšio ringą suformavo 700 000 svarų sterlingų viršijantį prizinį fondą, kurį pasidalins 111 ištvermingiausiųjų. Pirmiesiems prizininkams atiteks po 1 810 svarų sterlingų, o būsimojo čempiono laukia 136 875 svarų sterlingų apdovanojimas. 

Savo dalyvavimu kovoje dieną 1B pagerbė tokios pokerio žvaigždės kaip Europos pokerio turo (EPT) čempionas Vladimiras Geškenbeinas (130 000 žetonų), „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) čempionas Dimitaras Danchevas (197 800 žetonų), „PokerStars Pro“ rinktinės meistrai Matthiasas de Meulderis (35 000 žetonų) ir Liv Boeree (39 200 žetonų). Netikėtas buvo „PokerStars Pro“ veterano Barry Greensteino vizitas. Tokių įpirkų kovose įprastai nedalyvaujantis profesionalas šį kartą nusprendė stoti į kovą ir dieną užbaigė turėdamas 162 000 turnyro valiutos. 

Ši pokerio fiesta tęsis jau šiandien, spalio 4 dieną, o tuo tarpu Didžiosios Britanijos sostinėje startuoja ir EPT mūšiai. Jau nuo 16 val. 30 min. 15min.lt pokerio rubrikos eteryje kviesime jus stebėti tiesioginę transliaciją iš 50 000 svarų sterlingų įpirkos „Super High Roller“ turnyro. Tokios transliacijos tęsis iki pat festivalio pabaigos spalio 12 dieną. Smulkesnę informaciją apie tai rasite čia.

Prasidėjus festivaliui, mūsų „Facebook“ puslapyje rasite ir specialiai šiai šventei skirtą konkursą, tad nepraleiskite progos ne tik tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais, bet ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius