Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 18

Video: „Netflix“ pristatė filmą apie pokerį

Prieš porą savaičių „Netflix“ televizijos etery pasiekė pilno metro filmas pavadinimu „Win It All“, kuriame pasakojama pokerio žaidėjo istorija. Filmas jau susilaukė dėmesio ne tik iš kino mėgėjų, bet ir iš pokerio spaudos užsienyje.
Filmo akimirka
Filmo akimirka

„Tai nėra antrasis „Rounders“, tačiau šiame filme netrūksta situacijų, puikiai pažįstamų pokerio žaidėjams“, – sako vieno pokerio portalo apžvalgininkai. Jiems pritaria ir „The New Yorker“ kino apžvalgininkai, pasak kurių pagrindinio šios kino juostos herojaus istorijoje, kaip ir geroje pokerio partijoje, išvysite „drąsių ir ne visada suvaldomų svyravimų“, „žaidimui būdingo spontaniškumo“ ir „klaidinančio paprastumo“.

Dalis pokerio bendruomenės jau spėjo peržiūrėti šį filmą ir atsiliepė apie jį, kaip apie „pakankamai gerą pokerio žaidėjo istoriją“. Tad jeigu per artėjančias šventes turėsite laisvo laiko ir norėsite pasimėgauti kinu – „Win It All“ atrodo, kaip puikus pasirinkimas pokerio mylėtojams. Filmas pasiekiamas visiems „Netflix“ vartotojams.

Filmą režisavo Joe Swambergas, kiek anksčiau „Netflix“ žiūrovams pristatęs palankių vertinimų sulaukusį serialą „Easy“. Pagrindinį vaidmenį filme sukūrė aktorius Jake'as Johnsonas, kino mėgėjams žinomas iš filmų „Jurrasic World“, „No Strings Attached“ ir „Drinking Buddies“.

Siūlome peržiūrėti reklaminį filmo „Win It All“ klipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius