Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 28

Vienas sėkmingiausių pokerio šou grįžta į TV ekranus

Vienas sėkmingiausių pokerio šou „Poker After Dark“ grįžta į JAV televizijos ekranus. Jau nuo kovo penktos dienos pokerio mėgėjai galės stebėti pokerio profesionalų tarpusavio grumtynes.
Pokerio laida
Pokerio laida
Temos: 2 TV Pokeris

JAV TV gigantas „NBC Sports network“ į eterį gražina aukščiausios prabos pokerio šou, kuriame ankstesniuose sezonuose filmavosi tokios žvaigždės kaip „PokeStars Pro“ komandos narys Danielis Negreanu, gyvoji legenda ir pokerio veteranas Doyle Brunsonas, keleto knygų apie pokeri autorius ir net 11-os WSOP apyrankių savininkas Philas Hellmuthas, geriausiu šiandienos pokerio žaidėju dažnai tituluojamas Philas Ivey bei daugelis kitų pokerio pasaulyje puikiai žinomų asmenybių.

Prodiuseriu kompanija pasivadinusi „PokerPROductions“ net 24-ias šou serijas nufilmavo dar 2010, tačiau eterį jos pasiekia tik šiandien. Na, bet, kaip sakoma, geriau vėliau nei niekada!
Kol kas neskelbiamas laidoje dalyvaujančių žaidėjų sąrašas, tačiau jau žinoma jog šešios iš 24-ių šou serijų bus skirtos vieno stalo SnG turnyrui ir tai yra inovacija, nes iki šiol „Poker After Dark“ šou metu buvo žaidžiami išskirtinai grynųjų pinigų žaidimai.

Nuliūdote, kad šou bus transliuojamas tik JAV TV eteryje? Neverta pergyventi – kaip visuomet, šios laidos netrukus pristatomos ir internetinėje erdvėje. Taigi – belieka sulaukti žaidėjų sąrašo, pasirinkti favoritus ir mėgautis aukščiausios klasės pokeriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius