Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 11

Vincas Tamašauskas – WSOP „Millionaire Maker“ 4 dienoje

Pasaulio pokerio serijos (WSOP) „Millionaire Maker“ turnyre artėja kulminacija. Iš 8,809 startavusiųjų liko vos 34 ir tarp jų užtikrintai žengia Vincas Tamašauskas. Kiti tautiečiai taip pat tęsia mūšius WSOP turnyruose.
Vincas Tamasauskas / pokernews.lt nuotr.
Vincas Tamasauskas / pokernews.lt nuotr.
Temos: 2 Pokeris Las Vegasas

WSOP#19 $1,500 įpirkos „Millionaire Maker“ varžybose viso prizus pasiekė 5 lietuviai, bet 4 dienoje stebėsime vienintelį Vincą Tamašauską. 9 finalininkai pelnys bent šešiaženklius prizus, o nugalėtojo laukia įspūdinga $1,344,930 suma. Čia skaitykite apie lietuvio situaciją prieš 4 etapo startą ir kitų mūsiškių prizus.

Viso Las Vegase vykstančioje WSOP serijoje šiemet turėtų sudalyvauti apie pusšimtį Lietuvos atstovų. Apie ankstesnius mūsiškių rezultatus jau rašėme, bet naujienų apie lietuvius netrūksta kasdien.

WSOP#22 „$1,000 Double Stack“ turnyro antroje dienoje kovoję 2 tautiečiai atsiėmė prizus, bet finalo nepasiekė. 2 etapo pradžioje suklupęs Ignas Jasinevičius už 291 vietą gavo $1,858, tuo tarpu Vladas Tamašauskas ginklus sudėjo tik 28 pozicijoje, sąskaitą papildydamas $11,397 prizu.

WSOP#23 „$1,500 Eight Game Mix“ turnyro 2 dienoje šiąnakt kovojo Kristijonas Andrulis. Deja, atsitiesti iš autsaiderių tarpo nepavyko ir lietuvis pasirodymą baigė dar iki prizinių vietų.

Šiąnakt prasidėjo WSOP#26 "$2,620 Marathon" turnyras, kurio antrą dieną pasiekė Matas Cimbolas, Tomas Jozonis ir Matas Čikinas. Jų situacijos apžvalgą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius