Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 13

Vokietis Marvinas Retenmaieris pasiekė įspūdingą ir istorinę pergalę Pasaulio pokerio ture

Marvinas Rettenmaieris antrą kartą iš eilės tapo Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionu. Už įspūdingą pasirodymą jam atiteko 287 784 dolerių prizas. Pokerio profesionalas iš Vokietijos į pokerio istoriją įėjo kaip pirmasis žaidėjas, kuriam WPT čempiono titulą pavyko iškovoti dviejuose turnyruose iš eilės.
Marvinas Rettenmaieris
Marvinas Rettenmaieris / pokerstarsblog.com nuotr.

Šių metų gegužės mėnesį M.Retenmaieris pelnė pirmąjį savo karjeroje WPT čempiono titulą, iškovodamas pergalę 25 500 dolerių įpirkos WPT čempionatą, kuriame kovėsi net 151 žaidėjas. Visi vokiečio oponentai tuomet buvo pripažinti pokerio profesionalai, tad pergalė išties įspūdinga ir svari. Tą sykį M.Rattenmaieris savo pokerio kapitalą papildė 1 196 858 doleriais.

Rugpjūčio 10 dieną jis pelnė laurus pirmajame vienuoliktojo WPT sezono etape, kuris vyko Kipre, iškovodamas 287 784 dolerių prizą bei vietą pokerio istorijoje.

Kelias į pastarąją M.Rettenmaierio pergalę WPT buvo išties įspūdingas. Visa pokerio pasaulio spauda mirgėjo nuo antraščių jau tuomet, kai vokietis pasiekė finalinį stalą. Visi smalsavo ar jam pavyks antrą kartą iš eilės iškovoti WPT čempino titulą. Šešiavietį finalinį stalą profesionalas pasiekė laikydamas trečiają pagal dydį žetonų krūvelę, tačiau jau nuo pat finalinio mūšio pradžios jis parodė, kad net neketina sustoti. 

M.Rettenmaieris iš turnyro pašalino visus penkis finalinės kovos dalyvius, užtikrintai žengdamas istorinės pergalės link. Prasidėjus lemiamai dvikovai vokiečio sąskaitoje buvo keturiskart daugiau žetonų, nei savo rankose laikė jo oponentas iš Rusijos Artūras Voskanyanas. Akistata truko vos du padalijimus, kurių metu profesionalas iš Vokietijos įveikė savo oponentą. Vokietis spaudė savo oponentą kaip įmanydamas ir laikydamas valeto ir devynakės kombinacija rizikavo viskuo. Rusas džiugiai atsakė į tokį pasiūlymą laikydamas tūzą ir dešimtakę, tačiau jau flope būsimasis čempionas susilaukė pastiprinimo. Tarp pirmų trijų bendrųjų kortų atsivertusi devynakė persvėrė rezultatą M.Rettenmaierio naudai. Likusios bendrosios kortos nieko nepakeitė ir vokietis triumfavo. 

„Siekiau tik pergalės, galbūt todėl kovą prie finalinio stalo pradėjau lėtai. Porą kartų nusimečiau tikrai stiprias kombinacijas stengdamasis išvengti bereikalingos rizikos. Manau mano strategija pasiteisino. Dabar esu laimingas ir pasiruošęs sunkiems metams. Tikiu, kad po pasiektos pergalės pasikeis daugybė dalykų“ – po pergalės pasakojo M.Rettenmaieris.

Visus WPT Kipro etapo finalininkus ir jų iškovotus prizus rasite žemiau pateiktoje lentelėje

1. Marvinas Rettenmaieris – 287,784 doleriai

2. Artūras Voskanyanas – 184,020 dolerių

3. Ranas Azoras – 118,360 dolerių

4. Victoras Paraschivas – 87,610 dolerių

5. Josephas El Khoury – 65,770 dolerių

6. Kirylas Radzivonau – 52,590 dolerių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius