-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 24

WCOOP: lietuvio „g.karolis“ pasirodymas ir naujausia vaizdo apžvalga

Praėjusi para Pasaulio internetinio pokerio čempionate (WCOOP) lietuviams nebuvo labai sėkminga, tačiau veiksmo čia tikrai netrūko. „PokerStars.tv“ komanda paruošė dar vieną video apžvalgą, kurios metu matysite 1 050 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio šešiaviečių stalų turnyro finalą.
WCOOP
WCOOP / PokerstarsBlog.com nuotr.

Lietuvis slapyvardžiu „g.karolis“ praėjusią naktį grįžo prie WCOOP stalų antroje 320 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyro su pakartotinės įpirkos galimybe dienoje. Į kovą tautietis čia stojo drauge su 32 varžovais. Dieną „g.karolis“ pradėjo turėdamas 18 privalomųjų statymų. To pakako, kad mūsiškis prasiskintų kelią iki 25-os pozicijos, kur, pralaimėjęs monetos metimą, ir finišavo. Už tai jam įteiktas 2 593 dolerių apdovanojimas. 

Kol Lietuvos pokerio meistrai ruošiasi WCOOP finišo tiesiajai, kurioje beliko sužaisti vos 15 turnyrų, „PokerStars.tv“ komanda vėl kviečia jus peržiūrėti vieno iš WCOOP mūšių finalą. Šį kartą tai lemtingos akimirkos iš 1 050 dolerių įpirkos turnyro. Reikia paminėti, kad visai šalia finalinio stalo šiame mūšyje buvo ir mūsiškis slapyvardžiu „BalticMoose“. Lietuvis finišavo 24-as ir pelnė 7 282 dolerius. Na, o finale stebėsite, kaip galimybę pakovoti dėl čempionato titulo išnaudojo tokios pokerio žvaigždės, kaip Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinės apyrankės savininkas Timothy „Tim0thee“ Adamsas, daugkartinis Europos pokerio turo (EPT) prizininkas Davidas „Mrdawwe“ Sonelinas, o taip pat pokerio profesionalai Johanas „busto_soon“ van Tilis ir Ashtonas „theASHMAN103“ Griffinas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius