Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 18

WPT Vienos finale kovojo nėščia pokerio žvaigždė iš Prancūzijos

Austrijos sostinėje baigėsi Pasaulio pokerio turo (WPT) etapas. 3300 eurų įpirkos pagrindinis turnyras sutraukė 220 žaidėjų ir po penkių kovos dienų paaiškėjo, kad čempiono titulą bei 150 tūkst. eurų pagrindinį prizą pelnė Vokietijos graikas Konstantinosas Nanosas. Ne mažiau dėmesio finale sulaukė ir besilaukianti Prancūzijos pokerio žvaigždė Gaelle Baumann.
Gaelle Baumann
Gaelle Baumann / PokerStarsBlog.com
Temos: 1 Pokeris

G. Baumann pokerio fanų simpatijas pelnė 2012 metų vasarą, kai tap Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindinio turnyro finalinio stalo burbulo mergaite. Už 10 vietą svarbiausiame metų turnyre tuomet jai atiteko 590 tūkst. JAV dolerių, o viso jos laimėjimai gyvuose turnyruose jau peržengė pusdevinto šimto tūkstančių dolerių.

Balandį 32-ąjį gimtadienį švęsianti Prancūzijos pokerio žvaigždė šiuo metu jau šeštąjį mėnesį laukiasi pirmagimio, bet tai nesutrukdė jai solidžiai pasirodyti WPT Vienos pagrindiniame turnyre. Tiesa, šešiavietį finalą ji pasiekė turėdama kukliausią žetonų pilaitę.

Visgi, pirmas iš kovos pasitraukė Europos pokerio turo (EPT) čempionas graikas Sotirios Koutoupas. Nors finalą jis pradėjo kaip vienas iš trijų lyderių, tačiau jau pačioje pradžioje padvigubino Vokietiją atstovaujantį savo tautietį Konstatinosą Nanosą ir netrukus baigė pasirodymą 6 vietoje. Būtent tuomet ginklus sudėti buvo priversta G. Baumann. 4 vietą pelnė vienas iš dviejų finale kovojusių šeimininkų atstovų Andreasas Freundas, o trečias finišavo dar vienas žinomas Prancūzijos pokerio meistras Thomas Bichonas. Lemtingoje dvikovoje į akistatą stojo žetonų lyderio pozicijoje finalą pradėjęs Vladimiras Krastevas iš Austrijos bei K. Nanosas.

Įdomu tai, kad viso finalinio stalo kova truko vos 81 partiją. Be pagrindinio 150 tūkst. eurų prizo K. Nanosui tai pat atiteko 15 400 dolerių vertės WPT Pasaulio čempionato bilietas.

WPT Vienos finalo rezultatai:
1. Konstantinosas Nanosas (Vokietija) – €150,000
2. Vladimiras Krastevas (Austrija) – €103,000
3. Thomas Bichonas (Prancūzija) – €65,000
4. Andreasas Freundas (Austrija) – €49,000
5. Gaelle Baumann (Prancūzija) – €35,500
6. Sotirios Koutoupas (Graikija) – €29,500

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15m

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius