Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 01

WSOP 2014: milijono dolerių turnyro finalo lyderis – Pamelos Anderson vyras

​Labdaringame milijono JAV dolerių įpirkos „The Big One For One Drop“ turnyre sužaista antroji diena, po kurios kovą tęsia vos 9 žaidėjai ir lyderio pozicijoje įsitaisė Pamelos Anderson vyras Rickas Salomonas. Tačiau svarbiausios kovos akimirkos dar priešakyje, nes tik aštuoni pokerio sunkiasvoriai pelnys prizus, o vienam teks atsisveikinti tuščiomis.
Rickas Salomonas
Rickas Salomonas / pokernews.com nuotr.

Viso šiame turnyre po milijoną JAV dolerių investavo 42 pokerio meistrai ir turtingi žaidimo entuziastai. 31 jų išgyveno pirmąjį etapą ir naktį iš pirmadienio į antradienį Lietuvos laiku pratęsė kovą antrąją turnyro dieną, kuri truko daugiau nei 13 valandų. 

pokernews.com nuotr./Danielis Negreanu
pokernews.com nuotr./Danielis Negreanu

Dieną pradėjo verslininko Johno Morgano kritimas, o netrukus prie jo prisijungė Talalas Shakerchi, Jeanas-Robertas Bellande, šio labdaringo turnyro iniciatorius Guy Laliberte, Danielis Catesas, Davidas Sandsas ir 2012 metų pasaulio pokerio čempionas Gregas Mersonas.

Varžyboms įsibėgėjant didžiuliame banke susigrūmė prieš dvejus metus šio turnyro finalinėje dvikovoje kovojęs Antonio Esfandiari ir Samas Trickettas. Pastarasis antrąją dieną pradėjo lyderio pozicijoje, tačiau A.Esfandiari sugebėjo vėl palaužti savo oponentą surinkęs eilę, o netrukus brito viltis galutinai sudaužė „PokerStars Pro“ komandos superžvaigždė Danielis Negreanu. S.Tricketto tūzai neatsilaikė prieš kanadiečio riveryje pagautas tris devynakes.

Likus 14 žaidėjų, aiškus žetonų lyderis buvo titulą ginantis A.Esfandiari ir atrodė, kad jo nesustabdys niekas. Tuo metu iš kovos pasitraukė Philas Ivey, kurio pirkimas į spalvą neužsidarė banke prieš Cary Katzo laikomą trijų vienodų kombinaciją. 13-oje vietoje atsisveikino Philas Galfondas, įvažiavęs į D.Negreanu jau flope pagautą spalvą.

Tuo tarpu prie antrojo stalo į lyderių gretas išsiveržė sekso simbolio Pamelos Anderson vyras, Holivudo prodiuseris Rickas Salomonas. Sustiprinti pozicijas jam padėjo didžiulis blefas prieš Christophą Vogelsangą, o netrukus būtent jis ilsėtis išsiuntė Gabe'ą Kaplaną, kuris užėmė 12-ąją vietą.

pokernews.com nuotr./Antonio Esfandiari
pokernews.com nuotr./Antonio Esfandiari

Ch.Vogelsangas atsitiesė, kai pasidvigubino Brandono Steveno sąskaita ir pastarasis jau netrukus keliavo ilsėtis, o likę dešimt žaidėjų po penkis sėdo prie dviejų stalų ir padėjo kovą finalo burbulo fazėje. Prireikė valandos įtemptos kovos, kol paaiškėjo, kad A.Esfandiari titulo apginti nepavyks – jo žetonus keliuose dideliuose bankuose susižėrė Tobiasas Reinkenmeieris.

Būtent vokietis buvo varžybų pirmūnas devyniems žaidėjams sėdus prie neoficialaus finalinio stalo, tačiau netrukus jis su damomis padvigubino tūzus laiku radusį Paulą Newey ir į priekį išleido R.Salomoną, kuris šioje pozicijoje išsilaikė iki dienos pabaigos. Visgi, keturi aiškus lyderiai turi labai panašius žetonų bokštus, tad aiškaus favorito statuso neturi nė vienas jų.

Finalininkų žetonų kiekiai:

1. Rickas Salomonas (JAV) – 23 575 000
2. Tobiasas Reinkemeieris (Vokietija) – 22 825 000
3. Danielis Colmanas (JAV) – 22 625 000
4. Danielis Negreanu (Kanada) – 20 700 000
5. Cary Katzas  (JAV) – 9 125 000
6. Scottas Seiveris (JAV) – 8 250 000
7. Tomas Hallas (Didžioji Britanija) – 7 775 000
8. Christophas Vogelsangas (Vokietija) – 7 075 000
9. Paulas Newey (Didžioji Britanija) – 4 050 000

Žaidėjai pratęs kovą iš antradienio į trečiadienį 1 valandą Lietuvos laiku. Vienas jų bus priverstas atsisveikinti tuščiomis, tuo tarpu likęs aštuonetas užsitikrins bent septynženklius laimėjimus. Būsimam nugalėtojui atiteks svaiginantis 15 306 668 dolerių prizas. Šio epinio turnyro kulminaciją apžvelgsime trečiadienį.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius