Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 10

WSOP 2AB diena lietuviams buvo nesėkminga, o daugiausiai dėmesio sulaukė pokerio legendos

Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindinio turnyro dalyviai, kelionę pradėję dienose 1A ir 1B, sukryžiavo kortas antroje mūšio dienoje. Tarp jų kovojo ir du lietuviai, tačiau mūsiškiams varžybos susiklostė gan nesėkmingai. 2AB dieną viso pradėjo 1 880 pokerio mylėtojų, o jos pabaigoje kelialapius į tolimesnį etapą išsaugojo lygiai 800 žaidėjų.
Doyle Brunsonas / pokernews.com nuotr.
Doyle Brunsonas / pokernews.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Matas Dilpšas ir Domantas Klimčiauskas sėkmingai perkopė pirmąjį WSOP slenkstį ir stojo į kovą dėl išlikimo 2AB dienos ringe. D.Klimčiauskui reikalai klostėsi nepalankiai ir jo pavardės dieną išgyvenusių žaidėjų sąraše neberadome. M.Dilpšui pavyko išgyventi, tačiau dienos pabaigoje jo sąskaitoje liko vos 21 000 žetonų, kas trečios dienos starte sudarys vos 13 privalomųjų statymų.

Kur kas geriau sekėsi prestižinės pokerio profesionalų rinktinės „PokerStars Pro“ nariams. 18 šios komandos narių kovojo 2AB dienoje ir net septyniems jų pavyko prasiskinti kelią į kitą turnyro etapą. Tiesa neapsieita ir be aukų. Luca Pagano, Victoria Coren, Toni Judethas, Davidas Williamsas, Barry Greensteinas, Johnny Lodennas ir keletas kitų „PokerStars Pro“ atstovų suklupo antrojoje dienoje. Tuo tarpu tarp „PokerStars“ vėliavą toliau nešančių žaidėjų geriausias pozicijas užsitikrino „PokerStars Online“ komandai atstovaujantis rusas Michailas Šalamovas, sukaupęs 164 tūkst. žetonų. Nedaug atsilieka ir pokerio princesė Liv Boeree su 158 800 apvaliųjų. Šešeženklėje zonoje taip pat finišavo ir dar du Rusijos pokerio meistrai – Ivanas Demidovas (157 600 žetonų) ir Maksimas Lykovas (120 000 žetonų). Į trečią dieną taip pat grįš Adrienne Rowsome, Matthiasas De Meulderis bei vienas iš „PokerStars Pro“ komandai atstovaujančių pasaulio čempionų Joe Cada.

Daugiausiai žiniasklaidos dėmesio antrosios dienos ringe sulaukė ir kiti WSOP pagrindinio turnyro titulus savo sąskaitose jau turintis žaidėjai. Savo laimėjimo dešimtmetį šiemet švenčianti „PokerStars Pro“ žvaigždė Chrisas Moneymakeris suklupo antrame turnyro etape ir pakartoti savo žygio nebegalės. Tuo tarpu dešimties WSOP apyrankių savininkas ir dusyk pasaulio čempionas Doyle Brunsonas išsilaikė kovoje ir tęs pasirodymą. Jo sąskaitoje 224 000 žetonų. Titulą ginantis pernykštis čempionas Greggas Mersonas taip pat užtikrintai peržengė antrosios dienos barjerą ir finišavo su solidžiu 275 600 žetonų kiekiu.

Žetonų lyderio pozicijoje žengia amerikietis Nicholas Schwarmannas, kuris vos prieš porą savaičių 38-ajame 2 500 įpirkos beribio Holdem turnyre iškovojo sidabrą ir 191 tūkst. dolerių prizą. Lyderio rankose 413 600 žetonų. Daugkartinis WSOP finalininkas Jasonas DeWittas ir Europos pokerio turo (EPT) finalininkas Aage Ravnas taip pat surengė šaunius pasirodymus bei kol kas yra užsitikrinę vietas lyderių penketuke, atitinkamai nešdami 382 900 ir 370 900 žetonų. Lyderių penketą uždaro EPT čempionas Rupertas Elderis su 342 500 žetonų.

Šiąnkat Lietuvos laiku vyks WSOP pagrindinio turnyro 2C diena, kurioje savo pasirodymus pratęs ir mūsiškiai Justas Vaičiulionis bei Kristijonas Andrulis. Viliamės, kad rytoj galėsime pasidalinti džiugesnėmis naujienomis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius