Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Zigmas Pekarskas ir Robertas Žebrauskis sėkmingai startavo šešiaviečių stalų pokerio čempionate Dubline

Robertas Žebrauskis
PokerNews nuotr. / Robertas Žebrauskis
Šaltinis: 15min
0
A A

Airijos sostinėje Dubline įsibėgėja „Winamax Poker Open“, organizatorių ambicingai pavadintas Europos šešiaviečių stalų pokerio čempionatu. Jau sužaistos dvi startinės dienos ir vos 550 eurų įpirką paklojo net 818 žaidėjų, tarp kurių ir trys lietuviai. Du mūsiškiai sėkmingai pasiekė antrąją dieną.

1A dienoje į kovą stojo 475 pokerio mylėtojai, o 1B dienoje prie jų prisijungė dar 343 žaidėjai, suformuodami solidų 400 tūkstančių eurų prizinį fondą. Laimėjimais didžiuotis galės 84 stipriausieji turnyro dalyviai. Minimali išmoka – 900 eurų, o turnyro nugalėtojui atiteks 65 tūkstančių eurų čekis. Tačiau kovojantiems dėl prizų dar teks rimtai paplušėti – antrąją turnyro dieną pasiekė kiek mažiau nei 300 žaidėjų.

Iš trijų Lietuvai atstovaujančių žaidėjų pirmos dienos barjero nepavyko įveikti vieninteliam Dariui Narmontui, tuo tarpu Zigmas Pekarskas ir Robertas Žebrauskis šiandien grįžta prie stalų ir tęsią kovą dėl patekimo į prizininkų sąrašą. Z.Pekarskas daugiau nei padvigubino pradinį žetonų kiekį ir antroje dienoje startuoja su 42 tūkst. žetonų. Dar geresnės nuotaikos R.Žebrauskio stovykloje – jis sukaupė 77 200 žetonų pilį ir turi daugiau nei vidutinį žetonų kiekį. Palyginimui – turnyro lyderiai turi kiek daugiau nei pusantro šimto tūkstančių žetonų, tad visa kova dar tikrai priešaky.

Apie tai, kaip lietuviams toliau klostosi šis turnyras, informuosime artimiausiomis dienomis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Temos: 1 Dublinas
Parašykite atsiliepimą apie 15min