-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 19

15min.lt Rudens pokerio lyga artėja prie finalinio mūšio

15min.lt rudens pokerio lyga, kas sekmadienį vykstanti „PokerStars.net“ kambaryje, artėja finišo link. Beliko vienas reitinginis turnyras ir 300 pajėgiausių lygos žaidėjų susikaus finale. Iš lygos reitingo lyderio pozicijos nuo pirmųjų turnyrų nesitraukia žaidėjas slapyvardžiu „losiu_vezima“, tačiau paskutinėje kovoje iš lyderio pozicijos ji išstumti gali ne vienas žaidėjas.
15min.lt rudens pokerio lyga
15min.lt rudens pokerio lyga
Temos: 2 Ruduo Pokeris
Reitingo lentelės pirmūnas vietą Olimpe užsitikrino jau pirmose kovose. Nuo tada „losiu_vezima“ pasivadinęs 15min.lt skaitytojas nesitraukia iš lyderio pozicijos, tačiau artėjant paskutiniam, aštuntajam reitinginiam turnyrui lyderiui ant kulnų mina keletas oponentų. 39 taškus turinčio „losiu_vezima“ vietą kėsinasi užimti bent keturi žaidėjai savo sąskaitose sukaupę per 30 reitingo taškų, o teorinių šansų kovoti dėl 1-osios vietos prizo turi ir dar 20 žaidėjų.

Septintajame lygos etape užsiregistravo 541 žaidėjas. Šį kartą pergalę šventė „Justans“ slapyvardį pasirinkęs pokerio mylėtojas. Jam įprastai atiteko 20 reitingo taškų ir didžiausias kąsnis iš 75 turnyrinių dolerių prizinio fondo, kurį žaidėjams dovanoja „PokerStars.net“.

Jau lapkričio 30-tą dieną 300 ištvermingiausiųjų susigrums lygos finale, kurio priziniame fonde bus 600 turnyrinių dolerių. Plačiau apie lygos taisykles skaitykite čia.

Jeigu dalyvaujate 15min.lt rudens pokerio lygos mūšiuose, tačiau nežinote ar patenkate į reitingo lyderių sąrašą, savo slapyvardžio ieškokite mūsų „Facebook“ paskyroje patalpintoje reitingo lentelėje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius