-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 17

Darius Zapolskis – sportinio pokerio turnyro Kaune nugalėtojas

Kaune įvyko dar vienas Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) organizuotas turnyras. Iš viso 218 sportinio pokerio entuziastų sugužėjo į laikinojoje sostinėje įsikūrusio klubo „Pokerio Namai“ vardo turnyrą ir jame varžėsi dėl LSPF ir federacijos rėmėjų įsteigtų prizų.
Darius Zapolskis
Darius Zapolskis / LSPF nuotr.

1A dienos metu į kovą stojo 109 žaidėjai. 48 iš jų parsibrovė iki antrosios dienos kovos. Tuo tarpu 1B dienoje susirinko kiek mažiau, 99 žaidimo entuziastai, o 59 iš jų papildė antrosios turnyro dienos dalyvių sąrašą. 

Žetonų lyderio pozicijoje antrąją dieną pradėjo Mantas Urbonas. Antrąjį šio LSPF etapo slenkstį peržengė 32 iš 107 pokerio entuziastų, o M.Urbonas vis dar nebuvo nusiteikęs užleisti lyderio pozicijos ir išlaikęs pranašumą prieš oponentus toliau įsikibęs laikėsi žetonų lyderio kėdės. 

Trečioji turnyro diena buvo greita, vos po trijų žaidimo valandų buvo suformuotas finalininkų devynetas, kurio priešakyje žengė Kęstutis Viselga, o jam ant kulnų mynė pirmųjų dienų lyderis M.Urbonas.

Finalinę kovą pasiekė ir viena dailiosios lyties atstove. Šį kartą tarp damų stipriausia buvo Sigita Klimavičiūtė. Tačiau tolimesnėje kovoje lyderiai nesugebėjo išlaikyti savo pranašumo ir ties finišo liniją į priekį išsiveržė Darius Zapolskis.

D.Zapolskis finalinį stalą pasiekė laikydamas septintą pagal dydį žetonų krūvelę tačiau tai jam nesutrukdė išplėšti pergalę iš gerokai daugiau turnyro valiutos turėjusių oponentų rankų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius