Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 17

Dominykas Karmazinas sportinio pokerio mėgėjus „Granatose“ kviečia į kovą gamtoje

Sėkmingiausias Lietuvos pokerio profesionalas Dominykas Karmazinas, kurio laimėjimai tarptautiniame pokerio ringe siekia septyniaženklę sumą, žaidimo mylėtojus kviečia pasivaržyti su juo nemokamame sportinio pokerio turnyre, kuris vyks muzikos festivalio „Granatos“ metu. Muzikos ir pokerio gerbėjų lauks ne tik šauni pokerio meistro kompanija prie finalinio stalo, bet ir vertingi prizai.
Dominykas Karmazinas
Dominykas Karmazinas / 15min.lt nuotr.

„Norėjome į festivalio programą įtraukti kažką, ko iki šiol nebuvo nė viename kitame tokio tipo renginyje. Pokeris šiandien yra itin populiarus žaidimas, todėl nusprendėme, kad pasiūlyti tai, ką daugelis mėgstą, bus geriausias sprendimas“, – sakė vienas festivalio „Granatos“ organizatorių Simonas Kareckas.

Šio festivalio metu sportinio pokerio mylėtojams nuobodžiauti neteks. Jų lauks išskirtinis turnyras, kurio finale ištvermingiausieji turės galimybę kortas sukryžiuoti su pačiu D.Karmazinu.

„Girdėjau daugybę geru atsiliepimų apie „Granatas“. Be to, vienas šventės organizatorių yra geras mano bičiulis, tad, gavęs kvietimą, sudalyvauti pokerio renginyje, kuris bus organizuojamas festivalio metu, nedvejojau ir noriai sutikau.

Man teko dalyvauti ne vienoje muzikos fiestoje ir iki šiol niekur neteko matyti, kad muzikos mėgėjams būtų siūloma pasilinksminti prie pokerio stalo. Manau, tai – tikrai šauni idėja“, – džiaugėsi D.Karmazinas.

Populiariausiam pasaulyje proto ir įgūdžių žaidimui neabejingi festivalio svečiai „Granatose“ turės galimybę ne tik pasivaržyti tarpusavyje ir išbandyti jėgas prieš D.Karmaziną, ties turnyro finišo linija jų lauks ir vertingi prizai. Mūšio laimėtojui bus įteiktas profesionalus pokerio stalas, kurį šventės organizatoriai užsakė specialiai šiai progai. Kaip jau minėjome, ištvermingiausiu žaidėjus asmeniškai apdovanos ir pats D.Karmazinas.

„Tikimės, kad idėja pasiteisins ir pokerio turnyrai taps tradicine „Granatų“ dalimi. Į šio turnyro organizavimą įdėjome tikrai daug jėgų, nenorėjome daryti visko skubotai ir atmestinai. Dėl kovos struktūros konsultavomės su pokerio profesionalais. Turnyro metu žaidėjų lauks ir daugiau malonių smulkmenų, kurios prie stalų jiems dovanos daug gerų įspūdžių“, – pasakojo S.Kareckas.

„Didžiausias pokerio privalumas, kad atsidūrę prie stalo visi tampa lygus. Tokia atmosfera tvyro ir muzikos festivalių metu. Visi čia renkasi, kad gerai praleistų laiką. Laimėti prieš profesionalą visuomet smagu ir tokia galimybė pasitaiko ne kiekvieną dieną, – mintims dalinosi D.Karmazinas, – Džiaugiuosi, kad lietuvių požiūris į pokerį nėra kategoriškas. Žmonės supranta, kad tai toli gražu nėra vien sėkmės klausimas. Jie supranta, kad pokeris tai proto ir įgūdžių žaidimas ir gerbia bei palaiko žaidimo meistrus. Tuo ne kartą teko įsitikinti ir man pačiam“.

Muzikos ir pokerio gerbėjų D.Karmazinas festivalyje „Granatos“ lauks jau pirmąjį rugpjūčio savaitgalį.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius