Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 17

„Du Karaliai“ ketvirtąjį gimtadienį paminėjo „High Roller“ turnyru

Vilniaus sportinio pokerio klubas „Du Karaliai“ savaitgalį atšventė 4-ąjį gimtadienį. Šia proga klube buvo surengtas „High Roller“ turnyras, kurio nugalėtojas Justinas Mereškevičius atstovaus Lietuvai tarptautiniame IPO turnyre Dubline.
Justinas Mereškevičius (kairėje) ir Artūras Navickas
Justinas Mereškevičius (kairėje) ir Artūras Navickas / Organizatorių nuotr.

Į seniausio šalies sportinio pokerio klubo gimtadienio šventę atskubėjo ne tik Vilniaus sportinio pokerio meistrai, bet ir entuziastai iš kitų miestų. Penktadienį vykusioje 1A dienoje jėgas išmėgino net 75 žaidėjai, o jos pabaigoje žetonus į maišelius subėrė 27 stipriausieji. Masyvaus lyderio pozicijoje dieną baigė alytiškis Linas Jautakis, sukaupęs net 447 tūkst. turnyro valiutos. Jis artimiausią persekiotoją Gediminą Balčiūną (274 tūkst. žetonų) lenkė beveik dvigubai.

Šeštadienį vykusioje 1B dienoje į kovą stojo dar 56 pokerio mylėtojai ir kitą etapą pasiekė 23 jų. Vienintelis žaidėjęs peržengęs 200 tūkst. žetonų ribą buvo Justinas Kuncevičius, kuris dieną baigės su 207 tūkst. turnyro valiutos ir bendroje įskaitoje įsitvirtino trečioje pozicijoje.

Tad viso į antrąją dieną grįžo 50 pretendentų į nugalėtojo titulą ir pagrindinį prizą. Kova buvo išties įtempta – finalinės dienos žaidimas truko net 19 valandų, po kurių paaiškėjo, kad į IPO varžybas Dubline vyks per atrankinį turnyrą į „High Roller“ kovą patekęs Justinas Mereškevičius. Sidabrą iškovojo „Du Karaliai“ klubo reitingo lyderis Artūras Navickas, o trečią vietą, kaip ir dienos pradžioje, užėmė J. Kuncevičius.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius