-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 02

„Du Karaliai“ vasarį pradeda grandioziniu naujų patalpų atidarymo turnyru

Pirmasis Lietuvos sportinio pokerio klubas „Du Karaliai“ nuo vasario 1-osios savo lankytojus kviečia į naujus namus. Nuo šiol Vilniaus sportinio pokerio entuziastai rinksis adresu Konstitucijos pr. 12. Atidarymo proga žaidėjų laukia neeilinis turnyras.
"Du Karaliai" / dukaraliai.lt nuotr.
"Du Karaliai" / dukaraliai.lt nuotr.

Šeštus metus gyvuojančiam „Du Karaliai“ klubui tai bus jau tretieji namai. Veiklą pradėjęs Gedimino prospekte vėliau klubas persikėlė į Islandijos gatvę, o dabar vėl grįžta į prospektą – tiesa, jau kitą. Klubas įsikūrė konstitucjos pr. 12-ajame name, kitoje prospekto pusėje prieš „Europa“ prekybos centrą.

Naujajame klube pokerio dienomis (antradienį – šeštadienį) vienu metu galės laisvai žaisti 90 pokerio mylėtojų. Populiriausi „Dviejų Karalių“ turnyrai kartu su klubu persikels į naująsias patalpas, atsiras ir naujų varžybų.

„Keistis skatina ir tai, kad naujajame klube yra ir virtuvė. Pokerio žaidėjai galės mėgautis nepamirštais kažkada buvusio baro WINGO pasididžiavimu – skaniaisiais “Buffalo Hot Wings„ sparneliais. Meniu nebus didelis – vis tiek bandysime būti sportinio pokerio klubu. Šeštadieniais ir sekmadieniais kviesime sparnelių ir įvairesnio alaus mėgėjus, o pirmadienis bus laisva diena“, – apie atsinaujinimus pasakojo klubo vadovas Skirmantas Tomkevičius.

Atsidarymo proga klubas kviečia visus žaidėjus sudalyvauti penkių dienų turnyre „KK moves to K12”, kuriame pagrindinis prizas – galimybė sužaisti „PokerStars National Championship Barcelona“ turnyre Katalonijoje. Viso „KK moves to K12“ turnyre bus apdovanoti net 27 geriausi žaidėjai. Turnyras pasižymės itin gilia struktūra. Vakar vykusioje pirmoje startinėje dienoje dalyvavo 79 žaidėjai. Šį skaičių organizatoriai tikisi pagerinti šįvakar, kai 18:30 startuos 1B diena. Dar galite spėti į vėlyvą registraciją!

Visas dienas žaidėjų patogumui dirbs dalintojai, o žaidėjai turės galimybę išmėginti garsiuosius „Wingo“ sparnelius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius