-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 22

LSPF Vasaros stovykloje antrą nacionalinio turnyro titulą pelnė Vladas Strioga

Praėjusį savaitgalį Labanoro girioje esančioje „Toliejos“ poilsiavietėje įvyko tradicinė Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) Vasaros stovykla. Pagrindiniame turnyre pergalę šventė vilnietis Vladas Strioga, kuriam tai buvo jau antras nacionalinio LSPF turnyro titulas.
Vladas Strioga / lspf.lt nuotr.
Vladas Strioga / lspf.lt nuotr.

Viso į penktadienį vakare prasidėjusį LSPF Vasaros stovyklos pagrindinį turnyrą užsiregistravo 143 žaidėjai. Pirmoje dienoje buvo žaidžiami vos penki 40 minučių trukmės lygiai ir per juos krito tik 17 žmonių, tad 126 pratęsė kovą šeštadienį vykusioje antroje dienoje. Bet atsakymai į svarbiausius klausimus paaiškėjo tik sekmadienį, kai vyko finalinio stalo kova.

Finalą žetonų lyderio pozicijoje pradėjo LSPF veteranas Dainius Ulkė, kuriam pergalė būtų atnešusi jau trečią LSPF titulą. Sukaupęs 1,223 milijono žetonų jis pirmavo prieš antroje vietoje žengiantį Liną Pugžlį (1,062 milijono). Šiuos du lyderius nuo likusių septynių žaidėjų skyrė milžiniška praraja – trečią poziciją užėmęs Klaidas Kalinkinas turėjo ti 441 tūkst. turnyro valiutos.

Tačiau žaidėjai ir organizatoriai eilinįsyk galėjo įsitikinti, kad žetonai yra apvalūs. Finalo pradžioje krito tarp autsaiderių buvę Jokūbas Merkelis, Mantas Jakucevičius, Paulina Rimkutė bei Andrius Ivanauskas, tačiau tuomet atėjo L. Pugžlio eilė – išbarstęs turėtus turtus jis suklupo 5 vietoje. Medinis medalis atiteko K. Kalinkinui, tuo tarpu bronzą iškovojo Ramūnas Peleckas.

Prieš finalinės dvikovos startą jau buvo aišku du dalykai: kad čempionu taps vilnietis ir kad jam tai nebus pirmoji pergalė. Špagas prie finišo tiesiosios surėmė prieš metus LSPF Kauno etape triumfavęs Vladas Strioga ir dvi pergales (2013 m. LSPF Druskininkai bei 2014 m. Vasaros stovykla) savo dosjė turintis Dainius Ulkė. Visgi, trečio titulo pastarajam pelnyti nepavyko – pergalė šventė ir pagal šį rodiklį su oponentu susilygino V. Strioga. Turnyro finalininkai buvo apdovanoti LSPF, sportinio pokerio klubo „Du Karaliai“, „Pokermania.lt“ ir kitų rėmėjų prizais.

Paraleliai vykusiame šalutiniame banko limito Omaha turnyre triumfavo dar vienas federacijos veteranas – kaunietis Vytautas Lekeckas.

Kitas LSPF Nacionalinis etapas vyks rugpjūčio 19-21 dienomis Palangoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius