Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 11

Marius Mačiukas pokerio turnyre Kipre laimėjo 16 tūkstančių dolerių

Lietuvos pokerio profesionalai lankėsi užsienyje vykusiuose turnyruose. Čia mūsiškiai neliko be rezultatų. Dalinamės šauniausiais tautiečių pasiekimais.
Marius Mačiukas finišavo aštuntoje vietoje
Marius Mačiukas finišavo aštuntoje vietoje / Meritpoker nuotr.

Žaidėjų iš Lietuvos delegacija išbandė save „Battle Of Malta“ ringe. Šios šventės pagrindiniame turnyre, kurio įpirka siekė 550 eurų, prizines vietas pasiekė trys mūsiškiai. Iš viso renginyje startavo 1 447 žaidėjai, o prizininkų sąraše atsidūrė tik 170 iš jų. Gintaras Rimkus finišo liniją kirto 148-as ir buvo apdovanotas 1 200 eurų prizu. Vytautas Laurinaitis tokia pat suma apdovanotas už pasiektą 102-ą vietą. Šauniausią pasirodymą šioje kovoje surengė Arūnas Sapitavičius. Kuris nukeliavo iki pat 24-os pozicijos ir savo pokerio kapitalą papildė 3 300 eurų. 

Pirmoji vieta „Battle Of Malta“ mūšyje buvo įvertinta 122 750 eurų. Juos į kišenę susižėrė Bulgarijai atstovavęs Antoanas Katsarovas. 

Kitas lietuvis šaunų pasirodymą surengė „Merit poker Cyprus“ varžybose. Kipre vykusioje kovoje Marius Mačiukas pasiekė finalą 2 200 dolerių įpirkos kovoje, kur iš viso dalyvavo 282 žaidėjai. Šio turnyro laimėtojui buvo žadama solidi 122 tūkstančių dolerių suma. Tačiau po nesėkmingo monetos metimo mūsiškis buvo priverstas trauktis aštuntoje vietoje. M.Mačiuko damoms pralaimėjus prieš varžovo tūzą karalių, jis nuo stalo traukėsi susižerdamas kiek daugiau nei 16 tūkstančių dolerių.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius