2011 03 25

Penktadienį Lietuvos rinktinė kovos su lenkais ne tik fubolo aikštėje, bet ir prie pokerio stalų

Penktadienio vakare Lietuvoje vyks net du draugiški nacionalinių rinktinių mačai prieš svečius iš kaimyninės Lenkijos. Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione į kovą stos Lietuvos ir Lenkijos nacionalinės futbolo rinktinės, o tuo metu Vilniaus sportinio pokerio klube „Du Karaliai“ tų pačių šalių rinktinės kovos ir prie sportinio pokerio stalų.
Lietuvos sportinio pokerio čempionato finalistai
Lietuvos sportinio pokerio čempionato finalistai / A.Petrovskio nuotr.

„Praėjo lygiai metai nuo to laiko, kai Lietuvos sporto ir kultūros departamentas pripažino pokerį sportu. Mes džiaugiamės, kad apart labai sėkmingos veiklos ir plėtros Lietuvoje, pavyko susitarti su Lenkijos nacionaline komanda dėl draugiško mačo“ – kalbėjo Skirmantas Tomkevičius, LSPF generalinis sekretorius.

Lietuvos rinktinei atstovaus dešimt LSPF reitingo lyderių. „Labai džiugu, kad nei vienas iš dešimties kviestų LSPF narių neatsisakė atstovauti savo šaliai, suprasdami šio mačo istorinę svarbą. Neatsitiktinai pirmoji varžovė tarptautiniu mastu tapo Lenkijos rinktinė – glaudūs santykiai su šia kaimyne užmegzti ir pokerio srityje“ – tęsė Skirmantas Tomkevičius.

Kaip teigė rinktinės kapitonas, ir šiuo metu LSPF reitingo lyderis Vytautas Milbutas, jis tikrai džiaugiasi galimybe atstovauti šaliai. „Gerai, kad atsirado galimybė pasivaržyti tarptautiniu lygiu – tai dar viena proga parodyti savo sugebėjimus, suteikianti dar daugiau motyvacijos dalyvauti LSPF veikloje“.

Mače dalyvaus po dešimt kiekvienos komandos narių. Pradžioje bus žaidžiami du taip vadinami „Sit and Go“ turnyrai, kur už kiekvieną vietą žaidėjas asmeniškai gaus taškus – visi kiekvienos komandos surinkti taškai pliusuosis į bendrą rinktinės taškų kraitį. Pasibaigus „Sit and Go“ turnyrui, įvyks 10 dvikovų, kai žaidėjai kausis vienas prieš vieną. Susumavus bendrus rezultatus, ir bus paskelbtas nugalėtojas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius