Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 28

Rimantas Sirutis po ilgos turnyrų serijos Lietuvoje išplėšė kelialapį į „Eureka“ pokerio turą

Nuo rugpjūčio trečios dienos sportinio pokerio klube „Du Karaliai”“žaidimo entuziastai varžėsi ilgoje ir tikrai nelengvoje turnyrų serijoje, kurios rėmėjas PokerStars.net įsteigė tikrai vertingą prizą. Serijos metu buvo vedamas reitingas, iš kurio net 60 žaidėjų pateko į finalinę kovą. Finale sportinio pokerio gerbėjai varžėsi dėl bilieto į spalio mėnesį Rygoje vyksiantį „Eureka“ pokerio turą.
Rimantas Sirutis
Rimantas Sirutis / SPK "Du Karaliai" nuotr.

Iš viso seriją, pavadintą „PokerStars.net Eureka taurė”, sudarė 9 turnyrai. 8 iš jų buvo sužaisti klube „Du Karaliai“, o vienas – PokerStars.net kambaryje internete. Nemokamame interneto turnyre žaidėjai taip pat varžėsi dėl reitingo taškų ir reikia pabrėžti, kad tokia serijos struktūra buvo taikoma pirmą sykį. 

Po dviejų mėnesių kovų 58 stipriausi pokerio mylėtojai stojo į paskutinį mūšį, kurio metu ir paaiškėjo žaidėjas, atstovausiantis sportinio pokerio entuziastus Rygoje. Finalo pradžioje dalyviams atiteko skirtingi žetonų kiekiai, kurių suma buvo skaičiuojama pagal sukauptus reitingo taškus. Finalininkų žetonų pilių sumos svyravo tarp 10 000 ir 30 000. Visos serijos metu puikia formą prie pokerio stalo demonstravo tituluotas irkluotojas, 2004 metų Olimpinių žaidynių dalyvis Alvydas Duonėla. Jis finalą pradėjo rankose laikydamas trečiąją pagal dydį žetonų krūvelę, tačiau lemiamame etape gerai pasirodyti nepavyko – olimpietis baigė pasirodymą dar iki suformuojant finalinį stalą.

Devyni žaidėjai pasiekę lemiamą kovą buvo apdovanoti serijos rėmėjo PokerStars.net įsteigtais prizais, tačiau visų akys krypo tik į pagrindinį prizą – galimybę atstovauti Lietuvai tarptautiniame turnyre. Po įtemptos kovos finalinėje dvikovoje susigrūmė Rimantas Sirutis ir Dainius Ulkė. Akistatoje savo pranašumą sugebėjo įrodyti R.Sirutis, kuris, beje, tarp 58 finalininkų startavo turėdamas didžiausią žetonų kiekį. Taigi, serijos reitingo lyderis įrodė esąs nenugalimas ir pelnė pagrindinį prizą – 1 100 eurų vertės bilietą į Rygoje vyksiančio “Eureka” pokerio turo pagrindinį turnyrą.

Spalio 1-7 dienomis Rygą aplankysiantis Eureka pokerio turas – viena prestižiškiausių PokerStars.net rengiamų serijų, kurios etapai vyksta rytų ir centrinėje Europoje. Antrasis turo sezonas jau svečiavosi Kroatijoje bei Bulgarijoje, o po Rygos vyks į Čekiją. Pastarajame serijos stabtelėjime Bulgarijoje puikiai pasirodė lietuvis Algirdas Saveikis, kuris pagrindiniame turnyre iškovojo sidabrą ir pelnė 51 645 eurų apdovanojimą. Kaimyninėje Rygoje organizatoriai tikisi sulaukti rekordinio skaičiaus dalyvių iš Lietuvos, kurių gretas papildys ir sportinio pokerio klube “Du Karaliai” vykusios turnyrų serijos “PokerStars.net Eureka taurė” laimėtojas. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius