Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 19

Tik 15min.lt skaitytojams: prasideda 3-asis rudens lygos nemokamas turnyras

Šį vakarą 15min.lt rudens nemokamų turnyrų lygoje įvyks trečioji kova – 19 val. prasideda dar vienas nemokamas turnyras. Į „PokerStars.net“ kambaryje vykstančias varžybas suskubę pokerio entuziastai varžysis dėl 75 turnyrinių JAV dolerių prizinio fondo bei reitingo taškų, atveriančių duris į finalą.
15min.lt kviečia varžytis rudens lygoje
15min.lt kviečia varžytis rudens lygoje

Pirmojo raundo kovos tęsis kiekvieną sekmadienį iki lapkričio 23 dienos, o po to, 300 pajėgiausių dalyvių pagal reitingo lentelę užsitikrins bilietus į lapkričio 30-osios finalą.

Didžiojo finalo prizinis fondas – net 600 turnyrinių dolerių. Be to, reitingo lyderių dvidešimtukui atiteks papildomi „PokerStars.net“ suvenyrai, o nugalėtojas pelnys profesionalų žetonų rinkinį. Plačiau apie lygą skaitykite čia.

Šįvakar turnyrą „PokerStars.net“ kambaryje rasite privačių turnyrų skiltyje arba į varžybų paiešką įvedę jo ID kodą: 983014497.

Turnyro slaptažodis: amber

Turnyro startas – 19:00, bet vėlyva registracija bus atvira dar pusvalandį. Kaip įprasta, turnyras yra atviras žaidėjams iš Lietuvos, Didžiosios Britanijos ir Airijos. Sėkmės visiems dalyviams!

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius