-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 04

„TonyBet“ siūlo kovoti dėl galimybės asmeniškai susitikti su Lietuvos rinktinės krepšininkais

Interneto lošimų bendrovė „TonyBet“ padeda Lietuvos krepšinio federacijai (LKF) organizuoti liepos 8d. Kaune vyksiančią „Pokerio ir krepšinio taurę“ ir dabar siūlo savo žaidėjams neeilinę galimybę susitikti Lietuvos krepšinio žvaigždes asmeniškai.
TonyBet.com nuotr.
TonyBet.com nuotr.

Jau šį penktadienį, liepos 8 d., „Europa Royale Kaunas“ viešbutyje įvyks LKF organizuojama „Pokerio ir krepšinio taurė“ – renginys, kuriame Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės žaidėjai ir darbuotojai išsiaiškins santykius prie pokerio stalų. Šis renginys bus tiesiogiai transliuojamas internetu – jį stebėti galėsite ir mūsų „Facebook“ paskyroje.

Lietuvos rinktinės rėmėjas „TonyBet“ suteikia savo žaidėjams galimybę gauti vardinį kvietimą į šį renginį ir asmeniškais susitikti rinktinės krepšininkus.

Vienas laimingasis, kuris dalyvaus susitikime su krepšininkais, paaiškėjo jau vakar vakare vykusiame „TonyBet“ turnyre. Šiandien, liepos 4d., 20:00 „TonyBet“ kambaryje įvyks 1 euro įpirkos varžybos, kurių nugalėtojas taip pat pelnys teisę sudalyvauti „Pokerio ir krepšinio taurėje“.

Na, o rytoj tuo pat „TonyBet“ pokerio kambaryje vyksiančiame turnyre dėl trečiojo kvietimo varžysis nauji šio kambario žaidėjai. Daugiau informacijos apie tai galite rasti čia (https://lt.tonybet.com/straipsniai/akcijos/pasodink-rinktines-kasiorus-ant-suolo-gyvo-pokerio-turnyre).

Dar vienas laimingasis į šį neeilinį renginį gali patekti per akciją socialiniame tinkle „Facebook“, kurią paskelbė „Pokeris.lt“ paskyra. Peržiūrėję ten įkeltą smagų video su krepšininkų „pokerio veidais“ žaidimo fanai turi patys įkelti nuotraukas ar video su savo „pokerio veidu“ – šauniausias dalyvis bus irgi pakviestas į „Pokerio ir krepšinio taurę“.

Norėtumėte pakovoti prie vieno stalo su Jonu Valančiūnu ar Mantu Kalniečiu? Dabar turi tokį šansą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius