Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 18

L.Graužinienę V.Uspaskichas pasitiko su daina (nuotraukos)

Darbo partija su Viktoru Uspaskichu priešakyje galutinių savo kandidatės rezultatų laukė su šokiais ir dainomis.
V.Uspaskichas L.Graužinienės štabe
V.Uspaskichas L.Graužinienės štabe / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min.lt į „darbiečių“ rinkimų štabą atvyko apie 23 valandą – Loreta Graužinienė dar nebuvo grįžusi po tiesioginio eterio maratono. Jos idėjinis vadas ir svarbiausias rėmėjas V.Uspaskichas bendražygių būrelį kandidatės laukti skatino dainomis ir tostais. Su realybės šou „Dangus“ išgarsėjusia Edita jis traukė dainas apie tai, kaip nereikia pasiduoti. „Negailėsime jėgų, mes laimėsim, po velnių, ir mūsų meilė niekad nesibaigs“, – partiečiams traukė V.Uspaskichas.

Bene pusę publikos restorane, kuriame buvo laukiama rinkimų rezultatų, sudarė žiniasklaidos atstovai, taip pat tarp svečių su taure sulčių kalbindamas ponias sukiojosi L.Graužinienės stilistas Mantas Petruškevičius. „Bet kokiu atveju prezidentas turėjo būti išrinktas ir esu patenkintas rezultatais“, – į kalbas apie rinkimų kampaniją nesileido stilistas.

„Loreta ateina! Kur gėlės, kur šampanas?“ – išvydęs, kad pro duris žengia jo remiama kandidatė, sušuko V.Uspaskichas.

Po poros sekundžių L.Graužinienė paskendo gėlių puokštėse ir laikydama rankoje taurę šampano dėkojo visiems partijos bičiuliams.

„Loreta, mes džiaugiamės, kad tu jau pas mus – kiek ten galima į tave per televiziją žiūrėti. Noriu visus pakviesti pakelti taurelę ir pasakyti, kad Darbo partija iškėlė kandidatę, kurios prieš tai nebuvo reitingų lentelėje, o dabar stovi pirmoji iš tų, kurių nebuvo lentelėje“, – vidurnaktį į štabą atvykusią kandidatę sveikino V.Uspaskichas.

„Gaila, kad nėra antro turo ir Lietuvos žmonės prarado galimybę daugiau išgirsti iš būsimo prezidento, ką jis įsipareigoja Lietuvai. Iš tokių diskusijų, kurios buvo pirmame ture, labai sunku atsiskleisti vienam ar kitam žmogui. Esu įsitikinusi, kad ir Dalia Grybauskaitė neatsiskleidė kaip žmogus“, – apie rinkimų rezultatus kalbėjo L.Graužinienė.

„Man labai norisi gyventi laisvoje demokratinėje valstybėje ir aš visada maniau, kad Lietuva tokia yra. Bet per šią kampaniją suabejojau, ar mes visiškai esame laisvi. Laikas viską parodys“, – kandidatė teigė esanti nusivylusi rinkimų kampanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius