Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 18

V.Mazuronis: „D.Grybauskaitė perėmė mūsų tikslus ir žingsnius“

Paaiškėjus, kad antrojo rinkimų turo nebus, kandidatas į prezidentus V.Mazuronis sudeda ginklus ir tikina nebesitikįs tapti prezidentu.
 V.Mazuronis
V.Mazuronis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Rinkimai

„Tendencija tokia, kad Dalia Grybauskaitė yra pirma, matyt, situacija tokia ir bus. Nepaisant to, nuotaikos puikios, rezultatai geri ir aš nuoširdžiais jais džiaugiuosi“, – „15min.lt“ sakė V.Mazuronis. Kandidatas teigė nebesitikįs gauti instrumentų valstybei keisti.

Anot „tvarkiečio“, pasitikrinti savo valstybės valdymo mintis ir idėjas buvo pravartu. „Jei pastebėjote, praktiškai visi kandidatai į rinkimų kampanijos pabaigą pradėjo kalbėti mūsų terminologija ir mūsų žodžiais, tai yra gerai, vadinasi, mūsų idėjos ir valstybes pertvarkymo keliai yra tinkami“, – tikino V.Mazuronis.

Rinkimuose trečias likęs kandidatas tikino dar negalintis vertinti prezidente tapsiančios Dalios Grybauskaitės, nes esą jos nepažįsta.

„Aš atvirai pasakysiu, nežinau, kaip jūs, aš jos visiškai nepažįstu. Nežinau, ar ji bus gera prezidentė, ar bloga. Nepaisant to, kad kartu sėdėjome diskusijose, aš apie ją nežinau beveik nieko, galbūt tie, kas balsavo, žinojo. Negalėčiau vertinti, reikia palaukti pirmų jos žingsnių“, – dėstė V.Mazuronis.

„Tvarkos ir teisingumo“ partijos atstovas pažymėjo, kad ir D.Grybauskaitė perėmė visą retoriką bei dalį jo keltų tikslų.

„Jei ji tą iš tiesų darys, bus labai gerai, bet jei taip kalbėjo vien tam, kad nesimažintų savo reitingų.... Esminis klausimas, ar prezidentas susilies su oligarchine monopoline sistema, ar veiks tas „nugalėjau drakoną, tegyvuoja drakonas“ principas, ar bus bandoma daryti pertvarkas“, – sakė V.Mazuronis.

Paaiškėjus, kad antrojo rinkimų turo neprireiks, „tvarkiečių“ štabo nariai apsirengė ir per kelias minutes išsiskirstė. Uždelsti dešimt minučių nebuvo leista ir žurnalistams – jie be jokių ceremonijų buvo priversti mesti pradėtus darbus ir iš būstinės paskubomis išprašyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius