Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 05

Ką žada žvaigždės Kazimirai Prunskienei?

Astrologų ir būrėjų pranašystėmis, įžvalgomis bei prognozėmis galima tikėti, galima iš jų tik pasijuokti. Tačiau vis tiek smalsu pasidomėti, ką žada žvaigždės kandidatei į prezidentus K.D.Prunskienei, kuri jau trečią kartą siekia aukščiausio valstybės posto.
Kazimieros Prunskienės šaržas
Kazimiros Prunskienės šaržas / Dailininkas Gintaras Jocius/www.ginart.com
„Scanpix“ nuotr./V.Budraitytė ir G.Naujokas
V.Budraitytė ir G.Naujokas

Astrologei, būrėjai Vaivai Budraitytei ir jos vyrui transcendentinės meditacijos mokytojui Gaudentui Naujokui naujienų portalas 15min.lt pateikė tik kandidatės į prezidentus K.D.Prunskienės gimimo datą ir vietą. K.D.Prunskienė gimė 1943 metų vasario 26 dieną Švenčionių rajono Vasiuliškių kaime. 

„Gamta ją myli, moteris – pakankamai kryptinga, išnaudojanti savo galimybes, tačiau Saulė silpna ir su tuo susijusios dauguma jos problemų – ją visi puola. Ateityje dar gali save parodyti, tačiau jai bus sunku įveikti pirmą rinkimų turą. Kita vertus, jeigu patektų į antrąjį, galėtų ir laimėti ar rimtai pakovoti. Jai, kaip ir kitai kandidatei Daliai Grybauskaitei, reikia palaikomosios komandos, tačiau K.D.Prunskienė – nepriklausoma kandidatė“, – toks garsios poros atsakymas.

„Scanpix“ nuotr./L.Malinauskas
L.Malinauskas

Okultinių studijų centro vadovui, žmonių vadinamam įvairiai – raganiumi, būrėju, grafologu ir chiromantu – Leopoldui Malinauskui naujienų portalas 15min.lt parodė kandidatės K.D.Prunskienės nuotrauką ir paprašė atsakyti, kokie jos šansai tapti šalies vadove ir kokia prezidentė ji būtų. 

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Kazimira Danutė Prunskienė
K.D.Prunskienė

„Atsimenu jos „dešrų revoliucijos“ naktį. Ar tauta pamiršo tą kainų šuolį, ar pamiršo Šatrijos Raganą? Nežinau. Gal ji ir pasakytų, kiek kainuoja kepaliukas duonos.  K.D. Prunskienė, man atrodo, rimčiausiai suvokia, kas vyksta Lietuvoje. Manau, ji gali būti rimčiausia D.Grybauskaitės konkurentė. Žinoma, tiek viena, tiek kita moteris orkestre muzikos nei Rytuose, nei Vakaruose nesugadintų. 

Mes juk nežinom, kaip tauta balsuos. Už K.D.Prunskienę gali balsuoti miesteliai, kaimas. Taip, ji gali sukti ienas į Rytus. Yra prezidentas, kuris nevažiavo į Maskvą, į paradą, nes bijojo, kad kepurė nukris – ji, manau, nuvažiuotų. Gal net atšildytų santykius, kurie dabar primena vos ne karo būklę.  

Sakyčiau, kad tai vienintelis kandidatas, kuriam užtektų energijos, kurio neapkvailinsi. D.Grybauskaitė žino, kas yra viršuje, bet nežino, kas yra kiekvieno lietuvio šeimoje“, – sakė L.Malinauskas. 

Visas pranašystes rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius