-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 08

Ką žada žvaigždės Loretai Graužinienei?

Astrologų ir būrėjų pranašystėmis, įžvalgomis bei prognozėmis galima tikėti, galima iš jų tik pasijuokti. Tačiau vis tiek smalsu pasidomėti, ką žada žvaigždės kandidatei į prezidentus L.Graužinienei.
Loretos Graužinienės šaržas
Loretos Graužinienės šaržas / Dailininkas Gintaras Jocius/www.sarzai.lt
Scanpix nuotr./V.Budraitytė ir G.Naujokas
V.Budraitytė ir G.Naujokas

Astrologei, būrėjai  Vaivai Budraitytei ir jos vyrui, transcendentinės meditacijos mokytojui Gaudentui Naujokui naujienų portalas 15min.lt pateikė tik kandidatės į prezidentus L.Graužinienės gimimo datą ir vietą. L.Graužinienė gimė Rokiškyje, 1963 metų sausio 10 dieną.

„Ši moteris stabili emociškai, intuityvi kaip ir kita kandidatė Dalia Grybauskaitė, tačiau jai trūksta kovingumo. L.Graužinienei taip pat labai reikia, kad ją palaikytų komanda. Pirmasis turas jai gali neduoti pirmos pozicijos, nes ji bus nusilpusi po rinkiminės kovos. Tačiau antrajame ture ji veiks visomis jėgomis, todėl L.Graužinienei svarbu tiesiog išeiti į antrą rinkimų turą“, – sakė garsi pora.

Scanpix nuotr./L.Malinauskas
L.Malinauskas

Okultinių studijų centro vadovui, žmonių vadinamam įvairiai – raganiumi, būrėju, grafologu ir chiromantu – Leopoldui Malinauskui naujienų portalas 15min.lt parodė kandidatės L.Graužinienės  nuotrauką ir paprašė atsakyti, kokie jos šansai tapti šalies vadove ir kokia prezidentė ji būtų.

`arūno Mažeikos/BFL nuotr./Loreta Graužinienė
L.Graužinienė

„Kaip finansininkė, buhalterė, ji gera, bet iš veido jos nematau net kaip ministrės. Žvilgsnis išgąsdintas, veidas įtemptas. Daug darbo su ja visiems. Mes ją matom palyginus neseniai, bet tik skandalų, susijusių su Viktoru Uspaskich, aplinkoje.

Tiesą sakant, net nežinau, kodėl ji kandidatuoja į prezidentus. Matyt, tai neblogas reklaminis triukas ir ėjimas. Man atrodo, kad ji nežinotų, ką reikia daryti su valstybe. Pasakysiu grubiai – kam jai valstybės vadovo postas, duokit buhalteriją, ten ji žinos ką daryti“, – rėžė L.Malinauskas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius