-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Arbūzų ir fetos salotos

Saldus, prinokęs arbūzas – kaitrios vasaros sodo gėrybė, kuria puiku mėgautis be jokių priedų. Tačiau jei nutarėte pasigaminti šį bei tą išradingesnio, verta išbandyti derinį – saldus arbūzas ir sūrstelėjęs fetos sūris. Maloniai nustebsite ir pamėgsite!
Salotas su arbūzais prieš patiekdami gerai atšaldykite.
Salotas su arbūzais prieš patiekdami gerai atšaldykite. / 123rf com. nuotr.
Temos: 1 Salotos

Jums reikės (4-5 porcijoms):

– 1 kg gerai prinokusio, bet tvirto arbūzo;

– 150-200 g. fetos sūrio;

– balzaminio acto;

– šviežios mėtos lapelių;

– jei mėgstate – raudonojo svogūno

Gaminimas:

1. Supjaustykite arbūzą stambiais kubeliais (pasistenkite pašalinti visas sėklas), sutrupinkite fetos sūrį;

2. Jei mėgstate raudonuosius svogūnus – supjaustykite vieną nedidelę svogūno galvutę plonais pusžiedžiais. Suplėšykite mėtų lapelius;

3. Dideliame dubenyje gerai išmaišykite visas sudedamąsias dalis, pašlakstykite trupučiu balzaminio acto;

4. 15-20 min. salotas palaikykite šaldytuve. Ištraukę iškart patiekite.

Skanaus! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius