Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gaivios salotos

Jums reikės:
Solotos
Solotos / Giedrės Urbonaitės nuotr.
Temos: 2 Avokadai Salotos

1 avokado

~70 g šaldytų lukštentų krevečių

2 nedidelių pomidorų

Juodųjų alyvuogių be kauliukų

Salotų lapų

Balto vyno acto

Alyvuogių aliejaus

Maltų pipirų

Druskos

Cukraus

Avokadą perpjauname per pusę, išimame kauliuką, išskobiame avokado minkštąją dalį taip, kad liktų tik avokado žievelė. Dalį minkštosios dalies supjaustome kubeliais (o likusią dalį pagal poreikį: suvalgyti arba panaudoti kitam gaminiui). Lukštentas krevetes paverdame 2 – 3 min. vandenyje (galima ir mikrobangėje prasukti užpylus jas vandeniu). Baigus virti išgrėbiame iš vandens ir užpilame vyno actu, cukrumi, druska. Alyvuoges supjaustome griežinėliais. Iš pomidorų išimame sėklas ( ir likusią skystąją dalį) ir pomidorą supjaustome kubeliais. Salotas suplėšome nedideliais gabaliukais. Viską sudėję į krevetes apmaišome vyno acto marinatu ir įpilame alyvuogių aliejaus ir paskaniname pipirais.

Salotas permaišome, dedame į avokado puseles ir skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius