Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuskusas su 5 rūšių prieskoniais ir kefyru su rozmarinais

Siūlome išbandyti naują receptą!
Kuskusas su 5 rūšių prieskoniais ir kefyru su rozmarinais
Kuskusas su 5 rūšių prieskoniais ir kefyru su rozmarinais / „Kotanyi“ nuotr.

Jums reikės:

1 pakuotės kuskuso kruopų, prieskonių (kario, maltų gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, maltų juodųjų pipirų, 1 stiklinės pievagrybių, 3 valgomųjų šaukštų alyvų aliejaus, smulkiai pjaustytų svogūnų, 2 stiklinių kefyro ar natūralaus jogurto, 1 valgomojo šaukšto „Kotanyi“ rozmarinų, druskos, pagal skonį citrinų sulčių.

Paruoškite kuskusą pagal rekomendacijas ant pakuotės. Pagardinkite išvardintais prieskoniais. Pievagrybius nuplaukite, susmulkinkite ketvirčiais. Pakaitinkite keptuvėje alyvų aliejų, suberkite pievagrybius ir svogūnus, tuomet sumaišykite visa tai su kukuso kruopomis. Išmaišykite kefyrą su smulkintais rozmarinais, pagal skonį įspauskite citrinų sulčių ir druskos. Patiekite su paruoštu kuskusu.

Skanaus!

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius