-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mano lietuviškas patiekalas: Salotos su vištų kepenėlėm

Geriausių lietuviškų patiekalų konkurse – trečioji nugalėtoja! Aistė atsiuntė įkvepiantį receptą, už kurį gauna 50 Lt vertės „Čili kaimas“ dovanų čekį.
Salotos su vištų kepenėlėm
Salotos su vištų kepenėlėm / Aistės Vaičikauskaitės nuotr.

Dalyvaukite ir Jūs! Geriausi receptai bus įtraukti į meniu ir gaminami „Čili kaimo“ restoranuose.

Salotoms reikės:
40 g įvairių salotų, 40 g keptų vištų kepenėlių, pusė pomidoro, 10 g keptos š/r šoninės, 3 šaukštų sojų padažo.

Gaminame:

Pakepame vištų kepenėles. Į lėkštę dedame pjaustytas salotas. Ant jų dedame gabalėliais pjaustytas keptas kepenėles ir pjaustytus pomidorus. Tuomet pabarstome šiaudeliais keptus š/r šonines gabaliukus (kepame fritiūrinėje). Užpilame sojos padažu (alyvuogių aliejų sumaišome su truputėliu sojos).

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius