Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pupelių sriuba

2 stiklinės baltųjų pupelių, bulvė, morka, svogūnas, raudona ir geltona saldžiosios paprikos, 2 pomidorai, 100 g kiaulienos šoninės, druskos, pipirų, petražolių.
Pupelių sriuba
Pupelių sriuba / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Sriuba

Pupeles užpilkite 1,5 l šilto virinto vandens ir brinkinkite mažiausiai 12 valandų. Kai išbrinks, apie valandą virkite tame pačiame vandenyje. Nepamirškite pasūdyti.

Kol pupelės virs, paruoškite daržoves. Svogūną, morką ir bulvę nulupkite, supjaustykite kubeliais. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, supjaustykite šiaudeliais. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles ir susmulkinkite.

Šoninę supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su smulkintais svogūnais.

Kai pupelės išvirs, sudėkite į puodą daržoves, šoninę, įberkite prieskonių, jei reikia, dar pasūdykite, ir virkite 10–15 minučių.

Sriubą tiekite su grietine, ant viršaus užberkite kapotų petražolių.

4 asmenims. Paruošite per valandą 30 minučių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius