Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta ir smagi pramoga Vietname – jodinėjimas ant stručio vos už 4 eurus

Pamirškite jodinėjimą ant arklių, kupranugarių ir net dramblių – Vietname jums pasiūlys kur kas įdomesnį gyvūną – strutį ir linksmą patirtį sėdint ant jo.
Netikėta pramoga – jodinėjimas ant greičiausio pasaulyje paukščio – stručio.
Netikėta pramoga – jodinėjimas ant greičiausio pasaulyje paukščio – stručio / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Vietnamas Strutis

Tokią pramogą išbandžiusios dvi draugės Vaida ir Laura, jau daugiau nei pusę metų keliaujančios po Pietryčių Aziją, sako anksčiau niekada negirdėjusios, kad ant šio, greičiausio pasaulyje paukščio, kas nors jotų.

Asmeninio albumo nuotr./Laura ant stručio
Asmeninio albumo nuotr./Laura ant stručio.

„Juokiamės ir kaifuojame: mūsų metų panos vaikus gimdo, o mes nenorime paleisti tos vaikystės, to nutrūktgalviškumo iš savo rankų ir širdies. Dažnai galvojame, ko dar nepadarėme, nepamatėme?

Su rykliais plaukojome, ant dramblių, kupranugarių jojome, tigrą glėby laikėme, su bezdžionėmis žaidėme, ant krokodilo sėdėjome, lemūrus glostėme.

Vieną naktį, kai žvaigždes dykumoje skaičiaviome garsiai pasvajojome, kad reikia stručiais pajodinėti, bet tik nusijuokėme ir pamiršome. O šiandien važiuojant pakrante išniro prieš akis pulkas stručių ir lentelė su užrašu „Riding Ostriches!“ (liet. Jodinėjimas ant stručių).

Net nesudvejojusios nušokome nuo motorolerių ir jau po kelių minučių sėdėjome ant stručio. Saugiai tikrai nesijautėme. Jis – ne pats protingiausias gyvūnas, bėga lekia akis išdegęs, bet baimės nejautėme, tik juokėmės iš širdies“, – pasakojo Laura Kubilinskaitė.

Pasak jos, vienam žmogui tokia pramoga kainavo 100 000 dongų, t.y. keturi eurai. Šį nuotykį merginos patyrė viename iš turistams puikiai žinomų Vietnamo miestelių – Mui Ne.

Pajodinėjusios Laura ir Vaida patraukė link Fairy Stream. „Ėjome siauru upeliu ir grožėjomės akį veriančiais šlaitais, o tada dar už keletos kilometrų aplankėme raudono smėlio kopas.

Asmeninio albumo nuotr./Per smėlį – ant „pašikniukų“
Asmeninio albumo nuotr./Per smėlį – ant „pašikniukų“

Nors tuo metu lijo nestiprus lietus, dienos jis nesugadino: kaip ir planavome, čiuožinėjome kopomis su „pašikniukais“, buvome paskendusios smėlio pusnyse, juokėmės pačios iš savęs, bet ta laisvė, tas nerūpestingumas pakylėjo iki pat dangaus!“, – pasakojo draugės.

Šiuo metu jos motoroleriais keliauja per Vietnamą. Apie tai, ką šios kelionės metu patyrė, ketina papasakoti „Pasaulis kišenėje“ skaitytojams. Ankstesnes merginų istorijas rasite čia, štai čia ir čia

Sekti jų kelionę gyvai galima merginų feisbuko puslapyje „Our walk through Asia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius