Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsirado dar viena nuo pasaulio pabaigos neva išgelbėsianti vieta. Kur ji?

Artėjant gruodžio 21-ajai dienai, kurią, anot kai kurių pranašautojų, pasaulį ištiks pasaulio pabaigos katastrofa, atsiranda žmonių, ieškančių vietų, kurios galėtų išvengti apokalipsės. Viena tokių – turkų kaimelis Şirince, esantis vakarinėje šalies dalyje. Žmonių minių niekuomet nematęs kaimelis per pastarasias savaites tiesiog atgijo, čia plūste plūsta turistai ir bėgantys nuo apokalpisės žmonės, skelbia Travel.ru.
Turkijos kaimelis Şirince, anot padavimų, išgelbės nuo apokalipsės
Turkijos kaimelis Şirince, anot padavimų, išgelbės nuo apokalipsės / Wkimedia.org nuor.

Anot mitologijos ir vietos padavimų, kalnas, ant kurio ir yra įsikūręs minėtas turkų kaimelis, yra šventas dangiškasis portalas, mat būtent nuo jo viršūnės į dangų pakilo Šventoji Mergelė Marija. Teigiama, jog po šio švento stebuklo kalnas ir jo papėdės išlaikė pozityvios energijos klodus, kurie pajėgūs išgelbėti žmones nuo pasaulio pabaigos.

Wkimedia.org nuor./Turkijos kaimelis Şirince, anot padavimų, iagelbės nuo apokalipsės
Wkimedia.org nuor./Turkijos kaimelis Şirince, anot padavimų, išgelbės nuo apokalipsės

Turistai vyksta į šią vietą tikėdami, jog nuo minėtojo šventojo kalno viršūnės gruodžio 21-ąją jiems atsivers koridorius į kitą kosminę erdvę. Keliautojų srautas į šį kaimelį per šią savaitę išaugo taip, jog  vienintelis 400 vietų viešbutis jau seniai perpildytas, žmonės apsistoja pas vietinius gyventojus, palapinėse ir savo automobiliuose. Vietiniai stebisi tokiu turistų antpllūdžiu, teigdami, jog kaimelis tiek žmonių iš viso nėra matęs.

Wkimedia.org nuor./Turkijos kaimelis Şirince, anot padavimų, iagelbės nuo apokalipsės
Wkimedia.org nuor./Turkijos kaimelis Şirince, anot padavimų, išgelbės nuo apokalipsės

Primename, jog kiek anksčiau skelbta apie kitą „vienintelę“ nuo pasaulio pabaigos išgelbėsiančią vietą Žemėje – prancūzų miestelį Bugarachą. Keliautojų srautas į jį per pastarąjį mėnesį taip pat išaugo labai sparčiai, vietiniai net ėmėsi saugoti aplinką, bei riboti kylančių į kalną žmonių skaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius