Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešimt šių metų geriausių pasaulio vietų mylėtis

Lovos skirtos miegui. O didžiosios Bankoko sūpynės, Naujosios Zelandijos hobitų olos ir Japonijos karštieji šaltiniai yra sukurti seksui, rašo „The Huffington Post“, sudaręs geriausių pasaulio vietų pasimylėti dešimtuką.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

Paskendusi bažnyčios varpinė ant Lago di Resia ežero, Italija

Jei įsisukote į rutiną, nuvykite į Italiją, prie Lago di Resia ežero, iš kurio lyg amžina Poseidono erekcija kyšo nuskendusios bažnyčios varpinė. Ežeras, užliejęs varpinę yra sukurtas dirbtinai – aplinkinių kaimų gyventojai jį suformavo tam, kad nebūtų užlieti jų pačių namai. Tačiau dalį kaimo jis vis tiek užliejo. Vienintelė vieta, kurią galima aplankyti paskendusioje gyvenvietėje – iš ežero kyšanti varpinė.

Sulinkęs miškas, Vakarų Pamarys, Lenkija

Parodykite šiam miškui, ką reiškia tiesiai stovėti. Keisčiausias ir anomalija laikomas miškas Lenkijoje, kuriame visi medžiai palinkę, sužadins fantazijas. Yra daug mitų, dėl ko medžiai galėjo šitaip pakrypti, tačiau pagrindinė teorija ta, kad žmonės specialiai suformavo tokią jų augimo kryptį.

Karštieji Jigokudanio šaltiniai, Japonija

Niekas taip nenuteikia seksui, kaip šilta, burbuliuojanti vonia gryname ore. Karštieji  Jigokudanio šaltiniai privers atsipalaiduoti, o kraujas plūstels į reikiamas vietas. Tada galėsite atsilošti, ramiai pasikalbėti ir nesirūpinkite dėl šaltiniuose gyvenančių beždžionių. Viskas, ką jos gali padaryti, tai pagrobti jūsų drabužius.

Medūzų ežeras, Eli Malk, Palau

Nardydami šiame ežere pasijusite tarsi aplink jus plaukiotų galybė pulsuojančių krūtų. Mažoje Eli Malk salelėje Ramiajame vandenyje yra ežeras, kur gyvena medūzos. Geriausias metas apsilankyti – tuoj po saulėlydžio, kai medūzos pajuda ieškoti maisto.

Drugelių pasaulis, Anglija

Nuspalvinkite savo kasdienybę trupučiu romantikos nuvykę į plaštakių pasaulį Anglijoje. Ši vieta užburia žydinčiais krūmokšniais, laukinių gėlių pievomis ir, žinoma, drugelių plazdenimu. Stebėkite, kaip jie išsirita iš kokonų. Tik būkite atsargūs ir gerai pasislėpkite, nes čia visada daug vaikų.

Žaliojo slėnio naktinis klubas, Brazilija

Kai pažaisite su medūzomis ir plaštakėmis, vykite į Braziliją. Čia, vidury miškų įsikūręs tūkstančius žmonių sutalpinantis prašmatnus naktinis klubas po atviru dangumi, kuriame pasijusite lyg tikra žvaigždė, o šokių aikštelėje pasijusite it svingerių klube.

Hamiltono mauzoliejus, Škotija

Pastatas, kuris pastatytas taip, kad jame sušukus aidas būtų ilgesnis ir garsesnis nei bet kur kitur pasaulyje. Bokštas anksčiau buvo didžiulių Aleksandro Hamiltono rūmų dalis. Akustika čia tokia, kad nutarę apsilankyti tuomet, kai daug turistų, atsineškite ką nors burnai užsikimšti.

Didžiosios sūpynės, Tailandas

Bankoko Didžiosios sūpynės yra 21,15 metrų aukščio. Anksčiau, kol nežuvo keletas žmonių, naudotos religinėms ceremonijoms, bet sukurtos seksui. Tiesa, patogu jose gali nebūti, tačiau statinio didingumas jus tikrai įkvėps.

Paleologijos muziejus, Islandija

Tai yra didžiulis penių muziejus pasaulyje. Didžiausi, storiausi – kokie tik patinka. Viso pasaulio peniai. Nuo didžiulių ruonių įrankių iki žiurkėnų mažylių. Galėsite pasijusti it falų karalystėje.

Hobitų olos, Naujoji Zelandija

Visa Naujoji Zelandija užveda, tačiau ten, kur yra 44 hobitų olos, jūs tikrai rasite, kur pažaisti slėpynių. Paslaptingose olose galėsite sukurti ir savo filmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius