Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip iš siaubo filmo: apleistas atrakcionų parkas Naujajame Orleane

Naujasis Orleanas jau senokai atsigavo po uragano „Katrina“, tačiau miesto atrakcionas nusiaubtas stichijos taip ir neprisikėlė iš mirusiųjų. Dabar šis geležinių konstrukcijų, skardinių namelių ir betoninių pastatų parkas labiau tiktų siaubo filmų siužetui.
Įranti klouno galva.
Yranti klouno galva. / keo101 nuotr.

„Šešių vėliavėlių džiazo šalis“ atrakcionų parkas stipriai nukentėjo po 2005 metais praūžusio pražūtingo uragano „Katrina“. Businessinsider.com portalas praėjus šešiems metams nuo audros surinko kelių fotografų nuotraukas, kuriose galima išvysti parke grėsmingai styrančius nebenaudojamus linksmuosius kalnelius ir ant žemės yrančias klounų galvas. „Šešios vėliavėlės“ dabar labiau panašios į absurdo, o ne į šeimos linksmybių parką.

Viešėdami Naujajame Orleane užsukite į šią teritoriją. Pasivaikščiojimas „Šešių vėliavėlių“ parke gali palikti daugiau įspūdžių, nei bet koks kitas pasaulio atrakcionų parkuose įrengtas siaubo kambarys.

Parko vaizdus rasite čia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius