Londone Kalėdas ir 2013-uosius pasitinkančius miesto svečius žymusis kulinaras žada vaišinti iš valgomo sniego pagamintais patiekalais ir vyno varvekliais. Įmantrių receptų „Riebios anties“ restorano kulinaras neišduoda, tačiau žada nustebinti visus jų paprastumu.
Keistoka ir gurmaniška sniego vakarienė garsiajame Londono restorane šventiniu laikotarpiu kainuos apie 1200 Lt žmogui. Tačiau restoranas kviečia stebėti kulinaro virtuvės gudrybes ir nemokamai. Turistams žadama surengti keletą parodomųjų šou.
„Riebios anties“ restoranas laikomas vienu geriausiu visoje Anglijoje, nors jis ir nėra pačiame Londono centre, jis yra miesto užmiestyje, netoliese nuo Karališkosios šeimos Vindzoro pilies. Garsiu jis tapo po to, kai jo virtuvės šefu tapęs Blumentalis pradėjo maitinti turistus ir vietos gyventojus ledais iš žuvies, sraigių koše ir kitais įmantriais ir, atrodytų, nesuderinamais produktais.