Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaunas pasiruošė turistų antplūdžiui

Prasidėjus Vilniaus oro uosto kilimo ir tūpimo tako rekonstrukcijai, Kauno oro uoste laukiama maždaug keturis kartus daugiau keleivių. Specialistai pastebi, kad ir pats Kaunas gerai pasirengė didesniam žmonių srautui.
Laikinasis terminalas
Laikinasis terminalas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Verslininkai sako jau pasiruošę ateinančiam mėnesiui. Autobusai, vežantys iš Vilniaus ir Klaipėdos į Kauno oro uostą, kursuos tris kartus dažniau. Automobilių dalijimosi paslauga „CityBee“ pasiūlė šiais automobiliais vilniečiams pasiekti Kauno oro uostą. Iš sostinės iki čia veš ir pavežėjimo paslaugas teikianti įmonė „Uber“.

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija sako, kad Kaunas gerai pasirengė šiam mėnesiui. Visuomeninis transportas iš Kauno į oro uostą taip pat kursuos gerokai dažniau.

Viešbučiuose didelės apgulties kol kas nejaučiama, tačiau manoma, jog Vilniuje svečių turėtų sumažėti trečdaliu ir panašiai tiek pat išaugti gyvenančių viešbučiuose Kaune. Kavinės ir restoranai sako, kad taip pat tikisi didesnio lankytojų srauto, todėl tam ruošėsi, kai kurie priėmė daugiau darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius