-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Keliautojos „Instagram“ paskyroje – skaniausias gatvės maistas iš viso pasaulio

Į ilgas keliones leidęsi keliautojai paprastai savo įspūdžiais nori dalintis ir dažnas tai daro socialiniuose tinkluose. Didžiausias iššūkis – kaip pateikti savo kelionės įspūdžius, kad jie būtų įdomūs ne tik mamai ir tėčiui, bet ir kelionėms įkvėptų kitus žmones.
Melissa Hei keliaudama ragauja skirtingų kraštų patiekalus ir apie tai pasakoja savo tinklaraštyje
Melissa Hei keliaudama ragauja skirtingų kraštų patiekalus ir apie tai pasakoja savo tinklaraštyje / Girleatworld.net

„Mergina, kuri valgo pasaulį“ pasivadinusi Melissa Hie rado savo sėkmės receptą – keliaudama ji ragauja įvairiausią gatvės maistą ir apie tai rašo tinklaraštyje, „Facebook“, „Instagram“ ir „Twitter“.

„Būdama moksleivė su tėvais truputį keliavau, tačiau tikrosios kelionės prasidėjo nuo 2009 m., kai vienui viena iškeliavau į Singapūrą“, – savo tinklaraštyje Girleatworld.net rašo Melissa.

2010 metais ji aplankė Tailandą, o 2013-aisiais leidosi į kelionę po Europą.

„Jos metu turėjau progos paragauti daugybę skanaus gatvės maisto visose šalyse, kuriose lankiausi – Vokietijoje, Austrijoje, Čekijoje, Nyderlanduose ir Belgijoje. Tačiau greit supratau, kad nuotraukomis ir įspūdžiais noriu pasidalinti su kitais žmonėmis. Taip atsirado Girl Eat World“, – portalui „Bored Panda“ pasakojo keliautoja.

Dabar ji yra aplankiusi gerokai daugiau šalių ir visose jų ragavo vietiniams įprastų užkandžių ir gėrimų. Melissos „Instagram“ – daugybė pagundų skrandžiui: pradedant tikra kalorijų bomba vadinamų amerikietiškų spurgų (angl. Donuts), šokolade išmirkytų braškių, šaldyto jogurto ledų, graikiškos duonos riestainį „Koulouri“, baigiant tradiciniais Mianmaro ir kitų Azijos šalių užkandžiais, kuriuos galima skanauti gatvėje.

Savo tinklaraštyje ji dalinasi ir išsamesniais patarimais, ką lankantis svetur verta paragauti ir kur apsilankyti, norint rasti autentiškų vietos patiekalų ir gėrimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius