Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiek kainuoja išsinuomoti jaukų Alpių kaimelį?

Girdėjote apie galimybę išsinuomoti privačią salą arba visą viešbutį? Pamirškite tai, nes Europoje keliautojams atsirado galimybė išsinuomoti ištisą jaukų kalnų kaimelį.
Dekoruotas namas Walchsee, Austrija
Dekoruotas namas Walchsee, Austrija / Ž.Pekarsko nuotr.

Susidomėję asmenys gali rinktis iš šešių gyvenviečių Austrijoje, pavyzdžiui Alpbachą arba Brandą. Laikinųjų šeimininkų taip pat laukia trys kaimai Vokietijoje bei Engelberg gyvenvietė Šveicarijoje.

Nuomos kaina parai – 60,000 JAV dolerių (apie 156,000 litų). Palyginimui, iki šiol visa Lichteinšteino kunigaikštystės teritorija (160 kvadratinių kilometrų) buvo nuomojama už 70,000 JAV dolerių parai (apie 182,000 litų).

Už tokią sumą kaimuose galima rengti didelių įmonių vakarėlius ir teminius renginius. Nuomininkams yra suteikiama galimybė pervadinti kaimo gatves ir aikštes savo arba kolegų, artimųjų vardu. Taip pat galima įvesti asmeninę valiutą bei patalpinti įmonės reklamą miestelio skelbimų punkte.

Šiuo nuomos verslu užsiimančios vienos Lichtenšteino įmonės atstovai teigia, jog jų siūlomomis paslaugomis jau susidomėjo Arabijos verslininkai bei tokios tarptautinės kompanijos kaip „AEG“, „Hyundai“, „Siemens“ ir „Wyeth Pharma“. Neseniai kompanija „AEG“ išsinuomavo Alpbacho kaimą, kurį papuošė firmos logotipais bei simbolika ir ledo skulptūromis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius