Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš kurių pasaulio vietų 2014-aisiais „Instagram“ buvo paskelbta daugiausia nuotraukų?

2014-aiais „Instagram“ dažniausiai matyta vieta tapo Disneilandas, Kalifornijoje, JAV. Būtent iš ten milijonus vartotojų turinčiame socialiniame tinkle šiemet buvo publikuojama daugiausia nuotraukų.
Disneilendas Kalifornijoje
Disneilendas Kalifornijoje

Nugalėtojas paskelbtas, atsižvelgus į prie nuotraukų pateikiamą vietos žymėjimą. Be Disneilando, sąraše puikuojasi ir kitų netikėtų objektų. Pateikiame CNN publikuojamą 10 vietų sąrašą – būtent jos milijonus vartotojų turinčiame socialiniame tinkle „Instagram“ šiemet buvo matomos dažniausiai.

2012 metų ir 2013-ųjų lyderis – prabangus prekybos centras Bankoke „Siam Paragon“ – nusileido minėtiems Pelės namams ir šiemet sąraše liko ketvirtas. Pastarojo objekto populiarumas „Instagram“ buvo susietas su išaugusiu keliautojų į Pietryčių Aziją skaičiumi.

„Vakarietišku požiūriu Siam Paragon yra ne tik paprastas prekybos centras. Viduje yra daug parduotuvių, kavinių, restoranų, todėl ten užsukę turistai dažnai fotografuodavo maistą. Jame taip pat yra akvariumas, kino teatras ir kitų patrauklių zonų, kurias keliautojai įamžino savo nuotraukose ir pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje“, – pernai CNN sakė Jonas Russellas, pasaulinių technologijų tinklaraščio Thenextweb.com Azijos redaktorius.

Netikėtas naujokas – Maskva

Šių metų sąrašas stebina naujienomis. Iš 10 populiariausių „Instagram“ vietų, net 6 yra naujos – pernai jų dešimtuke nebuvo. Viena tokių – Rusijos sostinė Maskva, kuri debiutavo iš karto dviem erdvėmis – Gorkio parku ir Raudonąja aikšte. Tiek viena, tiek kita vieta yra patraukli turistams, todėl nieko keisto, kad nuotraukų iš šių vietų pilna „Instagrame“. Kur kas įdomiau, kad tik šiemet socialiniame nuotraukų dalinimosi tinkle taip aukštai pakilo vienas iš Prancūzijos sostinės Paryžiaus simbolių – Luvro muziejus. Dar vienas šių metų naujokas – didžiausias pasaulyje prekybos centras – Dubajaus prekybos centras, esantis Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Visas dažniausiai 2014 metais „Instagram“ publikuotų vietų sąrašas atrodo taip:

1. Disneilandas, Anaheimas, Kalifornija

2. Dodžerių stadionas, Los Andželas, Kalifornija

Dodžerių stadionas
Dodžerių stadionas

3. Taims skveras, Niujorkas

4. Siam Paragon prekybos centras, Bankokas

5. Gorkio parkas, Maskva

6. Luvras, Paryžius

7. Raudonoji aikštė, Maskva

Raudonojo aikštė Maskvoje
Raudonojo aikštė Maskvoje

8. Medisono aikštės sodas, Niujorkas

9. Jankių stadionas, Niujorkas

10. Dubajaus prekybos centras, Jungtiniai Arabų Emyratai

Dubajaus prekybos centro akvariumas
Dubajaus prekybos centro akvariumas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius