Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maitinimas „Ryanair“ lėktuvuose brangesnis už bilietą

Oro bendrovės „Ryanair“ keleiviai gali susidurti su viena įdomia detale – maistas šiuose lėktuvuose kur kas brangesnis už patį bilietą, tikina dienraštis „The Telegraph“.
Skrydžiai, Kauną sujungsiantys su Briuseliu, bus pradėti vykdyti jau kitų metų pavasarį.
Ryanair lėktuvuose geriau neleisti pinigų maistui / Kauno savivaldybės nuotr.

Pasirodė, jog šeši pagrindiniai skrydžio metu ekonominės oro bendrovės siūlomi patiekalai: sumuštinis, „Pringles“ traškučių indelis, šokoladukas „Kit Ket“, arbatos puodelis, vandens stiklinė arba taurė vyno, kainuoja 18,07 svarų sterlingų (apie 80 litų). Tuo metu dauguma „Ryanair“ skrydžių į vieną pusę kainuoja 18 svarų sterlingų.

Panašiai atrodo ir biudžetinės oro kompanijos „Aer Lingus“ meniu, kur patiekalai kainuoja apie 16,10 svarų sterlingų ir „Easy Jet“ – 14,75 svarų sterlingų.

Anot tyrimų bendrovės „TravelSupermarket“, kuri ištyrė daugelį Europos oro bendrovių siūlomus maisto meniu, išvardinti produktai parduotuvėje kainuoja mažiausiai 10 kartų pigiau.

Teigiama, kad brangiausiai iš visų kainuoja karšti gėrimai, tokie kaip kava ir arbata. „Ryanair“ lėktuve už vandenį, kavą ar arbatą mokėsite po 2,76 svarus sterlingus (12 litų) už kiekvieną. „Easy Jet“ lėktuvuose už tą patį paklosite po 2,5 svarus sterlingus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius