Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįprasta vieta vakarieniauti – restoranas danguje

„Restorano“ konstrukcijoje 50 m aukštyje prie stalo susėda 22 žmonės, o juos aptarnauja 3 virėjai, 2 padavėjai ir konferansjė. Visas restoranas su stalu, pavėsine, šviestuvais ir foteliais sveria apie 6 tonas. Portalas Interest-planet.ru pasakoja apie įdomų po Europą keliaujantį restoraną – „Dinner In The Sky“.
Šią savaitę į Vilnių galima pasidairyti iš danguje esančio restorano.
Šią savaitę į Vilnių galima pasidairyti iš danguje esančio restorano. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šis neįprastas, tarp dangaus ir žemės kabantis restoranas „Dinner In The Sky“, sugalvotas Belgijoje, iš ten jis ir pradėjo savo kelionę po Europą. Restorano konstrukciją labai lengvai galima pervežti į bet kurią vietą – jis jau spėjo pabuvoti Briuselyje, Paryžiuje, Budapešte, Baltijos šalyse ir kitur. Į Vilnių danguje pakibęs restoranas pirmą kartą atvyko 2012-aisiais. Čia lankėsi ir šiemet. Kiekviename naujame mieste restoranas organizuoja pristatymo pietus, į kuriuos pakviečiami žurnalistai, restoranų kritikai ir VIP svečiai.

Erica Jennings ir Agnė Jagelavičiūtė
Erica Jennings ir Agnė Jagelavičiūtė

Restorane siūloma gurmaniškų patiekalų, ruošiamų garsių restoranų virtuvės šefų. Šią vasarą besidomintys šia unikalia pramoga Lietuvoje galėjo rinktis iš įvairių paslaugų paketų: nuo šampano arba kokteilių danguje iki pusryčių, pietų ar vakarienės.

Čia galima ne tik skaniai papietauti, bet ir pasiklausyti gyvos muzikos. Muzikantai šiam reikalui pakeliami prie restorano atskiru kranu.

Dinner in the Sky pietūs
„Dinner in the Sky“ pietūs

Restorano konstrukcija į 50 m aukštį pakeliama specialaus krano pagalba. Restorano svečiai prie kėdžių, savo forma primenančių sportinio automobilio sėdynes, prisegami keturiais saugos diržais. Visi įrenginiai prieš kiekvieną pakėlimą kruopščiai patikrinami.

Nuolatinis restorano adresas yra Briuselyje.

VIDEO: Neįprasta vieta vakarieniauti – restoranas danguje

Lietuvoje trumpiausias pakilimas į „Dinner in the sky“ restoraną su „Mumm“ šampanu, trunkantis apie 20 min, kaip ir pernai, taip ir šiemet kainavo apie 100 Lt, o valandos trukmės vakarienė iš keturių patiekalų, su priderintuaperityvu, vynu ir stipriaisiais gėrimais – apie 340 Lt. Individualus renginys, rezervuojant visas vietas ir gaunant papildomų verslo klientams aktualių paslaugų, kainavo nuo 5 180 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius