Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norite geresnio sekso? Daugiau keliaukite!

Nauja apklausa JAV parodė, kad kelionių bilietai gali daug labiau pagerinti poros seksualinį gyvenimą, nei rožės ar juvelyrikos dirbiniai.
Kelionės poros santykius padaro intymesnius
Kelionės poros santykius padaro intymesnius / 123rf.com nuotr.

Ir puikus dviejų partnerių tarpusavio jausmas bei intymumas išliks ne tik kelionės metu, tačiau ir ilgai po to, rašo CNN.com portalas. „Poros, kurios keliauja kartu, daug dažniau pasakoja apie savo santykius, kaip labiau romantiškus, intymius ir geriau subalansuotus“, – teigia Rogeris Dow'as, JAV kelionių asocijacijos prezidentas ir direktorius. 

Apklausai „Edge Research“ kompanija apklausė 1100 suaugusiųjų. Net 72 proc. porų pripažino, kad kelionės įžiebia aistrą ir romantiškus jausmus vienas kitam, 63 proc. sutiko, kad savaitgalio pabėgimai į kitą miestą ar šalį yra daug romantiškesni nei didelės ar mažos dovanos. Dar daugiau – apytiksliai 77 proc. respondentų, kurie keliauja kartu, prisipažino daug labiau besidžiaugiantys seksualiniu gyvenimu. O daugiau kaip pusė nekeliaujančių porų yra nusivylę reikalais miegamajame. 

„Poros, kurios keliauja kartu, jaučiasi artimesnės ir vadina vienas kitą geriausiais draugais“, – pridūrė R.Dow'as

Tiesa, yra ir kita nuomonė, kad poros, kurios geriau sutaria tarpusavyje, daugiau ir keliauja. Kaip bebūtų, ryšys tarp kelionių ir porų santykio bei seksualinio gyvenimo – akivaizdus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius