-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksu taksi automobilyje apkaltinti turistai pateko į Dubajaus kalėjimą

Vienas Dubajaus taksistas neištvėrė netinkamo turistų elgesio ir nuvežė juos ne į viešbutį, o į areštinę. Po triukšmingo vakarėlio taksi automobilyje mylėtis pradėjusius britų keliautojus Dubajaus taksistas nuvežė į policijos nuovadą, kur juos apkaltino viešosios tvarkos pažeidimu, skelbia „The Daily Mail“.
Turistai taksi pagauti besimylintys
Turistai taksi pagauti besimylintys / 123rf.com nuotr.

Šiems turistams teks sumokėti po 820 USD baudos, be to, laiką iki deportacijos jie praleis areštinėje.

Už griežtų islamiškų moralės normų laužymą šį kartą prigauti Didžiosios Britanijos ir Airijos piliečiai. Būdami girti jie nusprendė nelaukti kol pasieks viešbutį ir ėmė mylėtis ant galinės juos vežusio taksi sėdynės. Be to, mergina sugebėjo beveik visiškai apsinuoginti, jos pavyzdžiu norėjo sekti ir vyriškis. Tuomet taksistas neištvėrė ir sustojo prie policijos patrulio, kuriam ir įskundė turistus.

Tiesa, turistams pavyko įrodyti, jog sekso tarp jų nebuvo: naudoti DNR testai. O taksistui „tik pasivaideno įtartini garsai“, kuriuos porelė skleidė nuo galinės automobilio sėdynės. Tačiau tai turistų negelbėja, Kalėdas ir Naujuosius jie pasitiks karštojo Dubajaus areštinėje – jų pasai atimti, o advokatų apeliacijas teismas svarstys tik kitų metų sausį.

Primenama, jog griežti islamiško pasaulio įstatymai kategoriškai draudžia visiems turistams, net ir užsieniečiams, pasirodyti nepadoriai už viešbučių teritorijos (per atvirais drabužiais, šortais, trumpais sijonais, palaidynėmis su giliomis iškirptėmis ar atvirais pečiais ir marškiniais be rankovių), gerti alkoholinius gėrimus (išmintis taikoma barams ir restoranams). Be kita ko, religinių švenčių metu taisyklės tampa dar griežtesnės. Taigi turistams, žinoma, jei jie neturi svajonių praleisti keletos mėnesių arabiškame kalėjime, vertėtų susimąstyti, ką galima ir ko negalima daryti Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius