Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrydžio metu geriau nedainuoti – turistę iš lėktuvo išsodino už Whitney Houston dainas

Vieno JAV lėktuvo kapitonas nutarė avariniu būdu nutupdyti lėktuvą ir išsodinti iš jo nepageidaujamą keleivę, kuri garsiai dainavo Whitney Houston dainą „I will always love you“. Pasirodo, turistė visą kelionę nuo pat Los Andželo, lyg užstrigusi plokštelė, kartojo ir kartojo vis tą pačią dainą, skelbia „The Daily Mail“.
Whitney Houston filme „Asmens sargybinis“
Whitney Houston filme „Asmens sargybinis“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš pradžių pakeleivę nutilti prašė kaimynai lėktuvo salone, tačiau moteris nekreipė į jų prašymus jokio dėmesio. Stiuardesių turistė taip pat nepaklausė. Todėl geras keletą valandų moteris dainavo ir dainavo vis tą pačią „I will always love you“.

Tuomet lėktuvo kapitonas nutarė nutupdyti lėktuvą artimiausiame oro uoste ir išsodinti nepaklusnią keleivę. Apsaugos darbuotojas net uždėjo moteriai antrankius, manydamas, kad turistė gali būti pavojinga ir lėktuvo keleiviams ir pilotams. Tačiau jis neišdrįso užklijuoti moteriai burnos... Savo ruožtu turistė ir toliau garsiai nepavargdama dainavo.

Net po avarinio lėktuvo nusileidimo Kanzas Sityje tvarkos pažeidėja ir toliau dainavo savo dainą. Įdomu tai, jog po apklausos policija paleido turistę net nepareiškusi jai jokių kaltinimų. Spėjama, jog policininkams labiau nei lėktuvo personalui patinka filmas „Asmens sargybinis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius