Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sužadėtinių pora kelionę per pasaulį įamžina šokio nuotraukose

Niujorke gyvenantys 24 metų Ashlee Montague ir jos sužadėtinis 28-erių Richardas Hanke'as susitiko 2007 metais vienoje iš Filadelfijos šokio mokyklų. Meilė šokiui porą sujungė – pastaruosius dvejus metus jie kuria nuostabius šokius akrobatinio baleto stiliumi, o pernai per Kūčias susižadėjo. Savo aistrą vienas kitam ir šokiui jie atskleidžia nuotraukose, kuriose įsiamžina neįprastai, bet šokdami skirtingose pasaulio vietose.
Baleto šokėjai Ashlee ir Richardas iš Niujorko įsiamžina neįprastose nuotraukose.
Richardas ir Ashlee / Dailymail.co.uk
Temos: 2 Baletas Akrobatika

„Vos pradėję susitikinėti turėjome gyventi atskirai – Richardas šoko Majamyje, o aš – Sietle. Vėliau Richardas persikraustė į Sietlą ir mes kartu nusprendėme iškeliauti per pasaulį. Tai buvo 2009-aisiais,“ – sako A.Montague. Tačiau jų kelionė nėra įprasta: skirtingose šalyse ir vietovėse pora prašo vietinių ir turistų nufotografuoti juos šokančius.

Pora Paryžiuje

„Kai mes paprašome ką nors mus nufotografuoti, dažnai nustebiname, nes nesakome, ką darysime. Būna labai smagu stebėti jų reakcijas, kai pamato, jog lipu Richardui ant pečių ar atlieku kitą akrobatinio baleto figūrą“, – pasakojo mergina. Pasak jos, kai kurie žmonės pradžioje bando prieiti arčiau poros ir įamžinti judviejų portretą kaip įprasta. „Tačiau tuomet mes jų paprašome paeiti toliau, kadangi kitaip jie negalės mūsų abiejų įamžinti nuotraukoje. Juk dažniausiai mes nestovime vienas šalia kito“.

Sužadėtiniai Richardas ir Ashlee
Sužadėtiniai Richardas ir Ashlee

Neretai praeiviai, paprašyti juos nufotografuoti, padaro vos vieną kadrą, kadangi visą kitą laiką nustebę žiūri, ką pora išdarinėja. „Bet mums tai patinka. Tai savotiškas komplimentas“, – sako ji.

Sužadėtiniai yra mokęsi klasikinio baleto ir šokę įvairiose pasaulio scenose. Tačiau 2011 metais jie nusprendė į savo pasirodymus įtraukti akrobatikos elementų – tai padaryti juos paskatino nauji pažįstami, kurie buvo cirko akrobatai. Nuo 2013-ųjų, pasimokę pas šio šokio specialistą, sužadėtiniai sako šokantys taip, kaip patys niekada nesvajojo.

Richard&ashlee.com nuotr./Richardas ir Ashlee
Richard&ashlee.com nuotr./Richardas ir Ashlee

Išbandę įvairius šokių stilius, jie jaučiasi apsisprendę tęsti tai, ką daro dabar. Ir norėtų šokti didžiausiuose cirko pasirodymuose. „Turime didelę svajonę apie savo, kaip poros, šou, tačiau mūsų idėja dar nėra išgryninta. Todėl dabar norėtume sulaukti patrauklaus pasiūlymo koncertuoti. Po darbų, laisvu metu, galėtume galutinai susidėlioti svajonę dėl ateities“, – teigė A.Montague.

Žinomumo porai netrūksta ir dabar: apie jų neįprastas fotosesijas rašo viso pasaulio interneto portalai. Sekti naujausias jų nuotraukas galima asmeniniame puslapyje www.richardandashlee.com arba socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“.

Šokėjai įsiamžina ne įprastai pozuodami, bet atlikdami akrobatinius šokio judesius
Šokėjai įsiamžina ne įprastai pozuodami, bet atlikdami akrobatinius šokio judesius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius