Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 oro uostai, kuriuose atšaukus ar atidėjus skrydį diena neprailgs

Išgirdus, jog jūsų skrydis buvo atšauktas ar atidėtas džiaugtis dažniausiai nėra dėl ko. Kas dešimtam europiečiui pasitaikančių skrydžių trukdžių vis dažnėja, o oro linijų skola keleiviams už žalą nesustoja pūstis ir šiuo metu siekia daugiau nei 3 milijardus eurų. Nepaisant to, kaip teigia „SKYCOP“ ekspertai, laikas, kuomet reikia laukti atidėto ar atšaukto skrydžio gali ir neprailgti – ypač jei esate viename iš šių 5-ių įspūdingiausių pasaulio oro uostų.
Singapūro oro uoste
Singapūro oro uoste / „Scanpix“/AP nuotr.

Šiame sąraše, sudarytame bendrovės „SKYCOP“, rasite oro uostų su baseinais, čiuožyklomis ar net alaus daryklomis.

Miuncheno tarptautinis oro uostas

123rf.com/Miuncheno oro uostas
123rf.com/Miuncheno oro uostas

Nors jokiu būdu nerekomenduojame savo nevilties dėl oro linijų aplaidumo skandinti alkoholyje, Miuncheno oro uostas – bene geriausia kelionių stotelė paragauti įvairių rūšių alaus.

Bavariško stiliaus kavinėje-tavernoje siūloma gausybė rūšių čia pat atviroje darykloje verdamo alaus. Nesate alaus mėgėjas? Pasivaikščiokite po oro uostą ir apžiūrėkite modernios architektūros paminklu laikomą antrąjį oro uosto terminalą, apsilankykite apžvalgos aikštelėje, atveriančioje oro uosto darbą, arba apžiūrėkite istorinius lėktuvus. Miunchene yra visko!

Vankuverio tarptautinis oro uostas

Kanada – įstabaus grožio šalis, todėl nenuostabu, kad oro uosto statytojai pasirūpino puikiu vaizdu į oro uostą supančią gamtą – vandenyną, kalnus ir laukus įrengdami milžiniškus panoraminius langus. Net keturi SPA centrai ir didžiulis akvariumas, kuriame 31 tūkst. skirtingų rūšių žuvų, nuramins nervus net aršiausiam kovotojui prieš žmogaus teisių nepaisančias oro linijas.

Londono Hitrou tarptautinis oro uostas

„Scanpix“/AP nuotr./Hitrou oro uostas
„Scanpix“/AP nuotr./Hitrou oro uostas

Be abejonės vienas daugiausiai keleivių visame pasaulyje aptarnaujančių oro uostų turi ką pasiūlyti ir ilgokai savo skrydžio laukiantiems. Mėgėjams apsipirkti čia paruošta virš 50 žymiausių prekės ženklų parduotuvių, o meno mėgėjams – besikeičiančios britų menininkų, skulptorių ir fotografų ekspozicijos. Oro uosto vadovybei artimiausiu metu žadant 40 milijonų eurų investicijas veiklų, ko gero, tik daugės.

Honkongo tarptautinis oro uostas

123rf.com/Honkongo oro uostas
123rf.com/Honkongo oro uostas

Saloje įkurtas oro uostas laikomas Azijos tikslumo ir efektyvumo kultūros etalonu – visos procedūros čia veikia laikrodžio tikslumu, o oro linijų suvedžiotiems ir paliktiems paruošta gausu pramogų. Didžiulis kino teatras, golfo laukų simuliacijos, išsami aviacijos technikos paroda ir sezoniški kultūriniai renginiai šiame oro uoste suteiks daug džiaugsmo visiems keliautojams.

Čangio tarptautinis oro uostas

Šis sąrašas nebūtų sąrašu, jei nebūtume pasilikę geriausio oro uosto pabaigai. Sinagpūro pažiba – Čangio oro uostas – savo teritorijoje turi 350 parduotuvių, kino teatrą, 5 sodus (viename jų yra virš 1000 drugelių rūšių), bene 10 metrų krioklys, baseinas, įrengtas ant stogo ir t.t. Skamba labiau kaip pasivaikščiojimas gamtoje nei nervingas laukimas, ar ne?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius