Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 09

Atostogos rudenį: kokias kryptis rinktis tiesioginiais skrydžiais iš Lietuvos?

Ruduo – laikas atostogoms? Savo poilsį rudenį planuoja ir apie tai svajoja tikrai daug žmonių. Juk šiuo laikotarpiu piečiau esančiose valstybėse nebekamuoja didelis karštis, galima išvengti daugybės turistų ar net sutaupyti. Žinoma, daugeliui keliauti norisi tiesioginiais skrydžiais iš Lietuvos, todėl 15min pasidomėjo kelionių organizatorių siūlomomis rudens atostogų kryptimis.
Tiesioginės rudens atostogų kryptys iš Lietuvos
Tiesioginės rudens atostogų kryptys iš Lietuvos / 123RF.com nuotr.

Apie rekomenduojamas tiesiogines rudens atostogų kryptis iš Lietuvos 15min papasakojo populiarių kelionių organizatorių atstovai: „Novaturas“ komunikacijos projektų vadovė Dovilė Zapkutė, „Tez Tour“ Ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė, „Itaka Lietuva“ Rinkodaros skyriaus vadovas Justinas Šlopšnys.

Rudens sezonas – mėgstantiems aktyvias atostogas

Anot „Novaturas“ atstovės D.Zapkutės, ruduo, ypač jo pradžia, yra vienas geriausių laikotarpių susiplanuoti ir išvykti atostogų.

„Lietuvoje rugsėjo mėnesį jau reikia galvoti apie šiltesnius rūbus, o mūsų siūlomose atostogų šalyse dar galima pasimėgauti vasariška saule ir šiltais orais. Rudens sezonas tikrai dėkingas mėgstantiems aktyviai leisti atostogas, norintiems išvengti vasarinių eilių prie lankytinų objektų, turistų minių gatvėse, norintiems ilgiau pasimėgauti šiltuoju laikotarpiu ar tiesiog svajojantiems apie kelias papildomas dienas ramaus poilsio“, – sako D.Zapkutė.

123RF.com nuotr. / Atostogos
123RF.com nuotr. / Atostogos

Turizmo ekspertės teigimu, pagrindiniai atostogų rudenį privalumai: atslūgę alinantys karščiai, sumažėję keliautojų srautai ir palankesnės kainos.

Pasak pašnekovės, rugsėjo mėnesį itin populiarios vasaros mėnesių atostogų kryptis. Keliones į Turkiją, Graikijos salas ar Juodkalniją dar papildo Pietų Europos šalys – Italija, Ispanija, Portugalija, į visas šias šalis galima patogiai nuvykti tiesioginiais užsakomaisiais reisais.

Kelionių organizatoriaus atstovė kiekvienam rudens mėnesiui išskyrė ir plačiau apibūdino tiesiogiai iš Vilniaus oro uosto pasiekiamas įdomiausias atostogų kryptis.

Rugsėjo mėnesį ji rekomenduoja aplankyti šiuos kraštus:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius