Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mieli Portugalijos miesteliai, kuriuose galite sutikti atostogaujančias garsenybes ir karališkąją šeimą

Ar kada susimąstėte, kur atostogauja garsiausios pramogų pasaulio žvaigždės? Viena iš karščiausių Europos krypčių – Portugalija – vilioja ne vien ribotu biudžetu keliaujančius turistus, tačiau ir garsenybes, ieškančias neįpareigojančio poilsio ir ramybės nuo kasdienybe tapusių varginančių fotografų blyksčių.
Portugalija
Portugalija / Partnerio nuotr.

„Baltic Tours“ komanda nusprendė patenkinti kelionių entuziastų smalsumą ir atrinkti Portugalijos kurortus, pamėgtus net garsiausių pasaulio įžymybių!

Madonnos širdį užkariavęs Sintra miestelis

Aplankyti saulėtąją Portugaliją progos nepraleidžia viena garsiausių pasaulio moterų, popmuzikos karaliene tituluojama amerikiečių atlikėja Madonna.

Dainininkė taip pamėgo šią šalį, kad 2017 metais joje įsigijo nekilnojamąjį turtą. Ramybę mažame Sintra miestelyje pati atradusi Madonna rekomenduoja visiems apsilankyti mažuose Portugalijos kampeliuose ir kiekvienam juose paieškoti antrųjų namų.

Partnerio nuotr./Sintra miestelis
Partnerio nuotr./Sintra miestelis

Lisabonos ir Težo slėnio regionuose esantis Sintra miestas garsėja savo ekstravagantiškomis pilimis, kvapą gniaužiančiais kalnų kraštovaizdžiais bei žydrosiomis pakrantėmis. Pasmalsauti, kaip atrodo Madonnos įsigytas dvaras, bei pasimėgauti atostogomis, kokiomis mėgaujasi pati pop karalienė, gali ir kiekvienas iš jūsų. Tereikia vos per pusvalandį nutolti nuo Portugalijos sostinės Lisabonos.

Partnerio nuotr./Sintra miestelis Portugalijoje
Partnerio nuotr./Sintra miestelis Portugalijoje

Modelio K.Kloss svajonių atostogos – Lagos mieste

Amerikiečių supermodelis bei verslininkė Karlie Kloss tarp varginančių nuolatinių pristatymų ir verslo kelionių lengviau atsikvepia Portugalijos Lagos mieste, įsikūrusiame Atlanto vandenyno pakrantėje.

Nesuskaičiuojamos barokinės architektūros bažnyčios ir pašėlęs naktinis gyvenimas toli gražu nėra viskas, kuo žymus Lagos miestas – jame nuo vandenyno sklinda gaivus oras, o paplūdimius lyg skulptūros puošia uolos.

Lagoje ir puikiai pailsėsite, ir savo prisiminimus nuotraukose kaip supermodeliai įamžinsite.

Karališkos garsenybių atostogos Algarvėje

Jei norite ne tik atostogauti kaip garsenybės, bet dar daugiau – drauge su jomis dalintis tviskančia saule ir karštais paplūdimiais, artimiausia kelionės kryptimi pasirinkite Algarvę. Šis regionas – tai toji Portugalijos vieta, kuri tampa namais gausybei įžymybių iš viso pasaulio.

Štai garsioji Didžiosios Britanijos televizijos laidų vedėja, modelis ir autorė Holly Willoughby taip mėgsta Algarvę, jog čia įsigijo namus atostogoms.

Algarvės regione dažnai sutiksite ir garsųjį anglų televizijos duetą Ant ir Dec, kurie nepraleidžia progos pasimėgauti Albufeiros miesto paplūdimio smėliu.

Labiausiai garsenybių pamėgtas Portugalijos Algarvės regionas – atostogų kryptis, kurią renkasi ne vien pramogų pasaulio žvaigždės, bet ir karališkosios šeimos atstovai. Velso princas Viljamas su žmona Kembridžo kunigaikštiene Kate Middleton savo medaus mėnesį leido būtent Algarvėje.

Jeigu ir jūs norite praleisti atostogas Kate ir Viljamo medaus mėnesio viešbutyje, užsisakykite viešnagę Vilamoura mieste.

Planuojantiems keliones į garsenybių pamėgtus Portugalijos kurortus „Baltic Tours“ kelionių ekspertai pasiūlys ne vieną, būtent jūsų lūkesčius atitinkantį viešbučių bei skrydžių pasirinkimą nuo 500 eurų savaitei.

Madeira – C.Ronaldo gimtinė

Vietiniu vynu, įspūdingais vulkano peizažais bei fejerverkų festivaliais garsi Portugalijai priklausanti Madeiros sala labiausiai didžiuojasi žymiausiu visame pasaulyje, neseniai Lietuvoje viešėjusiu futbolininku Cristiano Ronaldo. Čia, Madeiros salos sostinėje Funšalyje, pamatysite garsųjį sportininko biustą, aplankysite C.Ronaldo muziejų. Kas be ko, kelionę pradėsite atvykdami į tarptautinį Madeiros Cristiano Ronaldo oro uostą.

Sala, žinoma, didžiuojasi išauginusi pasaulinio lygio sportininką, o ir pats futbolininkas nevengia aplankyti gimtinės.

Neišdildomus įspūdžius Madeira palieka tiek poilsiauti atvykusiems C.Ronaldo fanams, tiek futbolu apskritai nesidomintiems turistams, kurie, pasirinkę „Baltic Tours“ kelionių ekspertų rekomenduojamus kelionės paketus, tokiomis septynių dienų poilsinėmis atostogomis gali mėgautis nuo 400 eurų žmogui.

Atostogos garsenybių pamėgtuose Portugalijos kurortuose ne tik priartins prie garsiausių pasaulio asmenybių kasdienybės, bet ir atvers naujus saule apgaubtus šios šalies kampelius.

Keliaudami kartu su „Baltic Tours“ galite būti tikri, jog tokį poilsį susiplanuosite lengvai ir prieinamai!

Daugiau apie keliones sužinokite www.baltictours.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius