Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 11

Ekspertai išskyrė geriausius kurortus šeimoms ir patarė, ką smagaus juose nuveikti

Turbūt dažnai rudens atostogų laukia ne tik vaikai, bet ir jų tėvai. Daugeliui tai gali būti puiki galimybė pailsėti visiems drauge ir atitrūkti nuo vis labiau vėstančio rudeniško oro.
Siamo vandens parkas
Siamo vandens parkas / 123rf.com nuotr.

Apie geriausias kelionių kryptis šeimoms moksleivių rudens atostogų metu 15min papasakojo „Tez Tour“ Ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė ir „Novaturas“ komunikacijos projektų vadovė Dovilė Zapkutė. Taip pat kelionių ekspertės pasidalijo išsamiomis užsienio kurortų pramogų, tinkančių visai šeimai, rekomendacijomis.

Kurortai, kuriuose galima rasti visko

Anot I.Aukštuolytės, pirmąją lapkričio savaitę, per moksleivių atostogas, keliones itin aktyviai planuoja šeimos su mokyklinio amžiaus vaikais.

„Populiariausia moksleivių atostogų kryptis – Turkija ir jos kurortai Antalija bei Alanija, kuriose gausu šeimų poilsiui pritaikytų viešbučių“, – pastebėjimais dalijosi I.Aukštuolytė.

123RF.com / Vandens pramogos – vienas iš dalykų, kurių vaikai tikisi per atostogas Turkijoje
123RF.com / Vandens pramogos – vienas iš dalykų, kurių vaikai tikisi per atostogas Turkijoje

Taip pat ji akcentavo, kad čia galima rasti visko: žaidimų kambarių, šildomų baseinų ir vandens kalnelių, animatorių, renginių mažiesiems, vaikiškų meniu, smėlio paplūdimių ir kt.

Populiariausia moksleivių atostogų kryptis – Turkija ir jos kurortai Antalija bei Alanija.

„Taip pat rekomenduojame aplankyti saulėtąjį Egiptą – Hurgados ir Šarm aš Šeicho kurortus. Egipte šeimos su savo atžalomis taip pat labai laukiamos, vietiniai gyventojai didelį dėmesį skiria vaikams, juos kalbina, vaišina, šypsosi. Egipte vaikai simbolizuoja ateitį, todėl yra labai mylimi, – sakė kelionių ekspertė.

– Šeimoms su mažaisiais keliautojais taip pat verta aplankyti ir amžinojo pavasario salą Madeirą, jai poilsiautojų skaičiumi nenusileidžiančias ispaniškas kryptis – Malagą ir Tenerifę.“

123rf.com nuotr. / Malaga, Ispanija
123rf.com nuotr. / Malaga, Ispanija

Visai šeimai rekomenduojamos pramogos

I.Aukštuolytės teigimu, Antalija – itin didelis ir modernus kurortas Viduržemio jūros pakrantėje, garsėjantis turkio spalvos jūra ir auksinio smėlio paplūdimiais, rafinuota romėnų architektūra ir didingais priešistoriniais griuvėsiais.

„Tiek paslaugų ir pramogų šeimoms su vaikais nerasite nei viename kitame Turkijos kurorte. Čia gausu atrakcionų parkų, vaikų žaidimų aikštelių, prekybos centruose įrengtų tematinių žaidimų kambarių, kino teatrų“, – pasakojo ji.

Pramogų rekomendacijos Antalijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius